Sopron On-line
Navigáció
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Keress minket facebookon
MTI

 • Részvétünk

  Részvétünk

  A Kisalföld információi szerint 5-0-as hazai vezetésnél a 60. perc táján félbeszakadt a Csorna-Lébény megyei első osztályú mérkőzés, mert a Csorna 28 éves játékosa, Sipőcz Tamás mérkőzés közben elhunyt. A futballistát...

 • Követhető lesz az ajánlott és a tértivevényes postai levelek útja

  Követhető lesz az ajánlott és a tértivevényes p...

  Budapest, 2018. november 13., kedd (MTI) - A feladástól a kézbesítésig követhető lesz a könyvelt postai levélküldemények útja, a projekt az Európai Unió támogatásával és a magyar költségvetés társfinanszírozásával val...

 • Jobbik: fideszes oligarchák kezébe kerül-e a Fertő-tó is?

  Jobbik: fideszes oligarchák kezébe kerül-e a Fe...

  Frakciótársával, Magyar Zoltánnal közösen benyújtott interpellációjában arról érdeklődött Miniszterelnökséget vezető minisztertől a jobbikos Brenner Koloman, hogy vajon a balatoni láz után fideszes oligarchák kezére k...

 • Férfi kosárlabda NB I - Kiütéses körmendi győzelem

  Férfi kosárlabda NB I - Kiütéses körmendi győzelem

  Budapest, 2018. november 10., szombat (MTI) - A tabellán harmadik Körmend kiütéses, 123-60-as győzelmet aratott a vendég Serco-TF-BP csapata ellen a férfi kosárlabda NB I szombati játéknapján.

 • Női kosárlabda NB I - Nem jelentett gondot a címvédőnek a Csata

  Női kosárlabda NB I - Nem jelentett gondot a cí...

  Budapest, 2018. november 10., szombat (MTI) - A címvédő Sopron könnyedén, 46 ponttal győzött az NKE-Csata vendégeként, így továbbra is százszázalékos teljesítménnyel áll az élen a női kosárlabda NB I-ben.

 • Könyvritkaságokat adott vissza az OSZK az evangélikus egyháznak

  Könyvritkaságokat adott vissza az OSZK az evang...

  Budapest, 2018. november 11., vasárnap (MTI) - Az Országos Széchényi Könyvtár (OSZK) visszaadta a Magyarországi Evangélikus Egyháznak (MEE) azt a 15 könyvritkaságot, köztük a Balassa-kódexet, amelyet 1950 óta letétkén...

 • Autóbusz gázolt halálra egy embert Szilsárkánynál, a 86-os úton

  Autóbusz gázolt halálra egy embert Szilsárkányn...

  Budapest, 2018. november 9., péntek (MTI) - Halálos baleset történt a 86-os úton. Szilsárkánynál pénteken kora reggel gyalogost gázolt el egy autóbusz - tájékoztatott a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság a ...

 • Részvétünk

  Részvétünk

  2018.11.11 - A Kisalföld információi szerint 5-0-as hazai vezetésnél a 60. perc táján félbeszakadt a Csorna-Lébény megyei első osztályú mérkőzés, mert a Csorna 28 éves játékosa, Sipőcz Tamás mérkőzés közben elhunyt. A futballistát...

 • Követhető lesz az ajánlott és a tértivevényes postai levelek útja

  Követhető lesz az ajánlott és a térti...

  2018.11.13 - Budapest, 2018. november 13., kedd (MTI) - A feladástól a kézbesítésig követhető lesz a könyvelt postai levélküldemények útja, a projekt az Európai Unió támogatásával és a magyar költségvetés társfinanszírozásával val...

 • Jobbik: fideszes oligarchák kezébe kerül-e a Fertő-tó is?

  Jobbik: fideszes oligarchák kezébe ke...

  2018.11.13 - Frakciótársával, Magyar Zoltánnal közösen benyújtott interpellációjában arról érdeklődött Miniszterelnökséget vezető minisztertől a jobbikos Brenner Koloman, hogy vajon a balatoni láz után fideszes oligarchák kezére k...

 • Férfi kosárlabda NB I - Kiütéses körmendi győzelem

  Férfi kosárlabda NB I - Kiütéses körm...

  2018.11.12 - Budapest, 2018. november 10., szombat (MTI) - A tabellán harmadik Körmend kiütéses, 123-60-as győzelmet aratott a vendég Serco-TF-BP csapata ellen a férfi kosárlabda NB I szombati játéknapján.

 • Női kosárlabda NB I - Nem jelentett gondot a címvédőnek a Csata

  Női kosárlabda NB I - Nem jelentett g...

  2018.11.12 - Budapest, 2018. november 10., szombat (MTI) - A címvédő Sopron könnyedén, 46 ponttal győzött az NKE-Csata vendégeként, így továbbra is százszázalékos teljesítménnyel áll az élen a női kosárlabda NB I-ben.

 • Könyvritkaságokat adott vissza az OSZK az evangélikus egyháznak

  Könyvritkaságokat adott vissza az OSZ...

  2018.11.11 - Budapest, 2018. november 11., vasárnap (MTI) - Az Országos Széchényi Könyvtár (OSZK) visszaadta a Magyarországi Evangélikus Egyháznak (MEE) azt a 15 könyvritkaságot, köztük a Balassa-kódexet, amelyet 1950 óta letétkén...

 • Autóbusz gázolt halálra egy embert Szilsárkánynál, a 86-os úton

  Autóbusz gázolt halálra egy embert Sz...

  2018.11.11 - Budapest, 2018. november 9., péntek (MTI) - Halálos baleset történt a 86-os úton. Szilsárkánynál pénteken kora reggel gyalogost gázolt el egy autóbusz - tájékoztatott a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság a ...

sticky
RészvétünkA Kisalföld információi szerint 5-0-as hazai vezetésnél a 60. perc táján félbeszakadt a Csorna-Lébény megyei első osztályú mérkőzés, mert a Csorna 28 éves játékosa, Sipőcz Tamás mérkőzés közben elhunyt. A futballistát a kiérkező mentők előbb sikeresen újraélesztették, majd később az oldalvonal mellett a mentőautóban elhunyt. A játékvezető ezért félbeszakította az összecsapást.
Követhető lesz az ajánlott és a tértivevényes postai levelek útjaBudapest, 2018. november 13., kedd (MTI) - A feladástól a kézbesítésig követhető lesz a könyvelt postai levélküldemények útja, a projekt az Európai Unió támogatásával és a magyar költségvetés társfinanszírozásával valósul meg csaknem 2,4 milliárd forint vissza nem térítendő támogatásból, a Magyar Posta saját forrásból további 3,3 milliárd forintot fordít a teljes program megvalósításra.
Jobbik: fideszes oligarchák kezébe kerül-e a Fertő-tó is?Frakciótársával, Magyar Zoltánnal közösen benyújtott interpellációjában arról érdeklődött Miniszterelnökséget vezető minisztertől a jobbikos Brenner Koloman, hogy vajon a balatoni láz után fideszes oligarchák kezére kerül a Fertő-tó is? (MTI)
Férfi kosárlabda NB I - Kiütéses körmendi győzelemBudapest, 2018. november 10., szombat (MTI) - A tabellán harmadik Körmend kiütéses, 123-60-as győzelmet aratott a vendég Serco-TF-BP csapata ellen a férfi kosárlabda NB I szombati játéknapján.
Női kosárlabda NB I - Nem jelentett gondot a címvédőnek a CsataBudapest, 2018. november 10., szombat (MTI) - A címvédő Sopron könnyedén, 46 ponttal győzött az NKE-Csata vendégeként, így továbbra is százszázalékos teljesítménnyel áll az élen a női kosárlabda NB I-ben.
Könyvritkaságokat adott vissza az OSZK az evangélikus egyháznakBudapest, 2018. november 11., vasárnap (MTI) - Az Országos Széchényi Könyvtár (OSZK) visszaadta a Magyarországi Evangélikus Egyháznak (MEE) azt a 15 könyvritkaságot, köztük a Balassa-kódexet, amelyet 1950 óta letétként őrzött. A könyveket Tüske László, az OSZK főigazgatója adta át Prőhle Gergelynek, az MEE országos felügyelőjének szombaton Budapesten, az evangélikus egyház Márton napi ünnepségén.
Autóbusz gázolt halálra egy embert Szilsárkánynál, a 86-os útonBudapest, 2018. november 9., péntek (MTI) - Halálos baleset történt a 86-os úton. Szilsárkánynál pénteken kora reggel gyalogost gázolt el egy autóbusz - tájékoztatott a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.
ELTŰNÉS MIATT KERESSÜK ZSIDA DOMINIKOTA győri rendőrök a lakosság segítségét kérik. (police.hu)


Babos Tímea célja az első húsz közé kerülés egyesbenBudapest, 2018. november 8., csütörtök (MTI) - Egyesben a tenisz világranglista első húsz helyezettje közé szeretne kerülni a párosban kétszeres világbajnok Babos Tímea.
Pályaválasztási kiállításon a katasztrófavédelemTizenkilencedik alkalommal rendezték meg Győrben az általános iskolás diákok továbbtanulását, szakmaválasztását segítő Pályaválasztási Kiállítást és szakmabemutatót. (gyor.katasztrofavedelem.hu)
Oklevél átadással zárult a pedagógusok képzéseA Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság az Oktatási Hivatal Győri Pedagógiai Központjával együttműködve, - idén már harmadik éve – sikeres pedagógusképzést szervezett, ahol a tanítók és tanárok katasztrófavédelmi és elsősegélynyújtási alapismereteket szereztek. (gyor.katasztrofavedelem.hu)
Felkészülés a télreA téli időjárási viszonyok során jelentkező feladatok ellátása érdekében történő felkészülés részeként a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Győr-Moson-Sopron Megyei Igazgatósága november 8-án értekezletet tartott, melyen részt vett Sári Ákos tűzoltó alezredes, a Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatóhelyettese és Beke Zoltán tűzoltó alezredes, megyei polgári védelmi főfelügyelő is. (gyor.katasztrofavedelem.hu)
Szerdán történtHírek Győr-Moson-Sopron megyéből. (police.hu)
BALESETI ÖSSZESÍTŐA Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén szerdán nyolc anyagi kárral és négy személyi sérüléssel járó közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök. (police.hu)
VÉDELMI ÉS KÉNYSZERHELYZETI GYAKORLAT PÉRENA Győri Rendőrkapitányság járőrei gyakorlatot hajtottak végre a Győr-Pér Nemzetközi Repülőtéren. (police.hu)