Sopron On-line
Navigáció
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Keress minket facebookon
open road fest

balaton sound

ukkandroll

volt fesztivál

ultra puszta

campus fesztivál

efott

b my lake

fezen

rockmaraton

sziget

strand fesztivál

szegedi ifjúsági napok

zorall sörolimpia

kaltenbach

ktn csongrád

eastfest

usacar

rockbalaton

MTI

 • Szigetköz legnagyobb 2 színpados elektronikus fesztiválja, hazai és nemzetközi fellépőkkel!

  Szigetköz legnagyobb 2 színpados elektronikus f...

  Helyszín, egy búzatábla közepe. Egy semmi, ahol lett valami. Valami, ami megváltoztatta a környék partykultúráját. A piknikből fesztivál lett, a nihilből meg zene. Csatlakozz hozzánk Te is, ahol csak Mi vagyunk é...

 • DuaLipa és a Gorillaz is a Szigetre tart

  DuaLipa és a Gorillaz is a Szigetre tart

  Újabb két nagyszínpados headlinert jelentettek be a Sziget szervezői, s további 20 fellépőt az idei felhozatalból. Jön az idei Brit Awards-ra öt kategóriába is jelölt Dua Lipa, a világ legnépszerűbb virtuális együttes...

 • Vidámság és Rock and Roll a Monostori erődben

  Vidámság és Rock and Roll a Monostori erődben

  Nagy Feró és a Beatrice a Nemzetközi Amerikai Autó Fesztiválon

 • MINDEN IDŐK EGYIK LEGERŐSEBB FELHOZATALÁVAL TÁMAD IDÉN A VOLT FESZTIVÁL

  MINDEN IDŐK EGYIK LEGERŐSEBB FELHOZATALÁVAL TÁM...

  A bulit a nagyszínpadon kedden a csajozós depresszió nagymesterei, a Depeche Mode nyitja, őket szerdán David Gahan legjobb magyar tanítványa, Ákos követi.

 • Játékot hirdet a Sziget

  Játékot hirdet a Sziget

  Az idei küldetés a Love Revolution alapgondolatait járja körül. Az idei küldetés a Love Revolution alapgondolatait, azaz az egyenlőséget, a békét és a fenntarthatóságot járja körül.

 • Kiakadtak a rockerek Dj Bobo miatt

  Kiakadtak a rockerek Dj Bobo miatt

  Magyarázkodásra kényszerült a FEZEN szervezője, miután többen nekiestek. A fesztivál szervezője többek között azzal érvel, hogy a FEZEN soha nem volt színtiszta rock-metál fesztivál, és egy ilyen rendezvénynek egyébké...

 • Rocknappal erősít idén az EFOTT

  Rocknappal erősít idén az EFOTT

  Idén tematikus nappal is készülnek a szervezők.

 • Szigetköz legnagyobb 2 színpados elektronikus fesztiválja, hazai és nemzetközi fellépőkkel!

  Szigetköz legnagyobb 2 színpados elek...

  2018.05.12 - Helyszín, egy búzatábla közepe. Egy semmi, ahol lett valami. Valami, ami megváltoztatta a környék partykultúráját. A piknikből fesztivál lett, a nihilből meg zene. Csatlakozz hozzánk Te is, ahol csak Mi vagyunk é...

 • DuaLipa és a Gorillaz is a Szigetre tart

  DuaLipa és a Gorillaz is a Szigetre tart

  2018.05.20 - Újabb két nagyszínpados headlinert jelentettek be a Sziget szervezői, s további 20 fellépőt az idei felhozatalból. Jön az idei Brit Awards-ra öt kategóriába is jelölt Dua Lipa, a világ legnépszerűbb virtuális együttes...

 • Vidámság és Rock and Roll a Monostori erődben

  Vidámság és Rock and Roll a Monostori...

  2018.05.17 - Nagy Feró és a Beatrice a Nemzetközi Amerikai Autó Fesztiválon

 • MINDEN IDŐK EGYIK LEGERŐSEBB FELHOZATALÁVAL TÁMAD IDÉN A VOLT FESZTIVÁL

  MINDEN IDŐK EGYIK LEGERŐSEBB FELHOZAT...

  2018.05.14 - A bulit a nagyszínpadon kedden a csajozós depresszió nagymesterei, a Depeche Mode nyitja, őket szerdán David Gahan legjobb magyar tanítványa, Ákos követi.

 • Játékot hirdet a Sziget

  Játékot hirdet a Sziget

  2018.05.13 - Az idei küldetés a Love Revolution alapgondolatait járja körül. Az idei küldetés a Love Revolution alapgondolatait, azaz az egyenlőséget, a békét és a fenntarthatóságot járja körül.

 • Kiakadtak a rockerek Dj Bobo miatt

  Kiakadtak a rockerek Dj Bobo miatt

  2018.05.13 - Magyarázkodásra kényszerült a FEZEN szervezője, miután többen nekiestek. A fesztivál szervezője többek között azzal érvel, hogy a FEZEN soha nem volt színtiszta rock-metál fesztivál, és egy ilyen rendezvénynek egyébké...

 • Rocknappal erősít idén az EFOTT

  Rocknappal erősít idén az EFOTT

  2018.05.13 - Idén tematikus nappal is készülnek a szervezők.

sticky
Szigetköz legnagyobb 2 színpados elektronikus fesztiválja, hazai és nemzetközi fellépőkkel!Helyszín, egy búzatábla közepe. Egy semmi, ahol lett valami.
Valami, ami megváltoztatta a környék partykultúráját.
A piknikből fesztivál lett, a nihilből meg zene.
Csatlakozz hozzánk Te is, ahol csak Mi vagyunk és a természet.

Ingyenes busztranszfer Mosonmagyaróvárról és vissza!

ELŐVÉTELES JEGYÁRAK
Normál I. kedvezményes belépő 3000 Ft - 90% SOLD OUT!
VIP Early Bird jegyár 5000 Ft - Utolsó darabok!
Kemping jegy 2000 Ft / fő (csak online)


DuaLipa és a Gorillaz is a Szigetre tartÚjabb két nagyszínpados headlinert jelentettek be a Sziget szervezői, s további 20 fellépőt az idei felhozatalból. Jön az idei Brit Awards-ra öt kategóriába is jelölt Dua Lipa, a világ legnépszerűbb virtuális együttese, a Gorillaz és sokan mások.
Vidámság és Rock and Roll a Monostori erődbenNagy Feró és a Beatrice a Nemzetközi Amerikai Autó Fesztiválon
MINDEN IDŐK EGYIK LEGERŐSEBB FELHOZATALÁVAL TÁMAD IDÉN A VOLT FESZTIVÁLA bulit a nagyszínpadon kedden a csajozós depresszió nagymesterei, a Depeche Mode nyitja, őket szerdán David Gahan legjobb magyar tanítványa, Ákos követi.
Játékot hirdet a SzigetAz idei küldetés a Love Revolution alapgondolatait járja körül. Az idei küldetés a Love Revolution alapgondolatait, azaz az egyenlőséget, a békét és a fenntarthatóságot járja körül.
Kiakadtak a rockerek Dj Bobo miattMagyarázkodásra kényszerült a FEZEN szervezője, miután többen nekiestek. A fesztivál szervezője többek között azzal érvel, hogy a FEZEN soha nem volt színtiszta rock-metál fesztivál, és egy ilyen rendezvénynek egyébként is az a lényege, hogy sokféle ember, sokféle ízléssel remekül megfér egymás mellett. A teljes poszt alább olvasható.

Rocknappal erősít idén az EFOTTIdén tematikus nappal is készülnek a szervezők.
Ők lettek a Nagy-Szín-Pad! győztesei 2018-banA VOLT Produkció és a Petőfi Rádió ötödik alkalommal megrendezett, közös tehetségmutató versenyének fődíját a közönségszavazatok alapján 2017-ben az APEY & THE PEA nyerte, így idén a Sziget fesztivál, a Telekom VOLT fesztivál, a Strand fesztivál, és a Campus fesztivál mellett a MOL Nagyon Balaton rendezvényeire és az Akvárium Klubba is meghívást kap, valamint, fellép a Petőfi Zenei Díj nagyszabású showműsorában, egy videoklip elkészítésére is lehetősége nyílik, és egy évnyi energiaital ellátással is gazdagodik a Red Bull felajánlásával.
IGAZ TÖRTÉNET ALAPJÁN(BasedOn A True Story)
színes, szinkronizált francia thriller, 102 perc
Rendező: Roman Polanski
Forgatókönyv:Delphine De ViganD’aprèsUneHistoireVraiecímű regénye alapján
Olivier Assayas, és Roman Polanski
Főszereplők:EmmanuelleSeigner, Eva Green, Vincent Perez
Zene: Alexandre Desplat
Producer:WassimBéji

Az Open Road Fest nyereménymotorjára idén bárki rárepülhetNyereménymotorral és Erősember Bajnoksággal készülnek a szervezők
Ragn Bone Man is fellép a Strand FesztiválonRagn Bone Man, TroyBoi, valamint a 15. születésnapját a Petőfi Zenei Díj gáláját követő koncerten ünneplő Punnany Massif is fellép az idei Strand Fesztiválon, amelyet augusztus 22-től 25-ig rendeznek Zamárdiban.
Nagy-Szín-Pad!: döntős Antonia Vai, az Apey & the Pea és az NBBudapest, 2018. május 7., hétfő (MTI) - Antonia Vai, az Apey & the Pea, valamint az NB jutott be a Nagy-Szín-Pad! idei döntőjébe. A VOLT Produkció és a Petőfi Rádió tehetségmutatójának fináléja május 11-én lesz a fővárosi Akvárium Klubban.
Diákok csekkoljátok a SZIN akciós jegyeit!Április 18-tól egy hónapig tart a Szegedi Ifjúsági Napok rendkívüli jegyakciója, ami az ország nappali tagozatos diákjainak jelenthet szuper kedvezményt az augusztus végi fesztiválra. Az akcióban résztvevők ráadásul értékes – ballagási ajándéknak is nagyszerű - tárgyakat nyerhetnek
Körös-Toroki NapokIngyenes strand

A Körös-torok Magyarország egyik legkülönlegesebb természeti kincse! Nem véletlen emlegetik a magyar tengerpartnak, mely alacsony nyári vízálláskor a lapos tengerpartokra emlékeztető homokfövénnyel fogadja az ide látogatókat. Közvetlenül a rendezvény helyszínén, a Tisza jobb partján található a fesztivál ideje alatt is INGYENES strand, mely több ezer fő befogadására képes. Nappal is szabadon megközelíthető minden ide látogató számára!

ROCKMARATON EREDMÉNYHIRDETÉSA zenekaroknak korábban meghirdetett pályázat kiértékelésével végre végeztünk - 287 pályázat érkezett, időbe telt, mire végeztünk! :) Nehéz volt a választás, próbáltunk mindenféle stílusnak lehetőséget biztosítani, végül erre a 10 bandára esett a választás: AllsuckAll Begotten Silence Borders of Byzantium Continoom Music lovecrose nemecsek Nest of Plagues NEW FRIEND REQUEST Stabbed Sniffyction Minden jelentkezőt értesítettünk a korábbi ígéret szerint, köszönjük mindenkinek.