Sopron On-line
Navigáció
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Keress minket facebookon
MTI

 • Sopronban is lesz tüntetés

  Sopronban is lesz tüntetés

  Az ellenzék petíciója a „rabszolgatörvény” azonnali visszavonása a rendőri túlórák csökkentése a fideszes különbíróságok megszüntetése Magyarország csatlakozása az Európai Ügyészséghez és a közméd...

 • Országos demonstrációra készül az MSZP a szakszervezetekkel

  Országos demonstrációra készül az MSZP a szaksz...

  Az MTVA székházában történt botrányos események miatt az MSZP büntetőfeljelentéseket megteszi – közölte Tóth Bertalan a 24.hu -nak. Az MSZP elnöke arról is tájékoztatott, hogy az ország 19 megyéjében, jelen állá...

 • Férfi kosárlabda NB I - Nem szakadt meg a TF rossz sorozata

  Férfi kosárlabda NB I - Nem szakadt meg a TF ro...

  Budapest, 2018. december 15., szombat (MTI) - A Sopron 92-87-re nyert a TF vendégeként a férfi kosárlabda NB I szombati játéknapján.

 • Bana és Ujhelyi együtt éjszakázott az MTVA székházában - ellenzéki összefogás van

  Bana és Ujhelyi együtt éjszakázott az MTVA szék...

  A Jobbik és szocialisták, LMP-sek együtt...Hajnal óta a bent rekedt képviselők négyszer hívták a rendőrséget. Rendőri védelmet akarnak! (nyugat.hu)

 • Budapesten kívül Győrben is volt tüntetés

  Budapesten kívül Győrben is volt tüntetés

  Budapesten kívül több nagyvárosban is tartottak ma kormányellenes tiltakozást, többek között Győrben is, és jövő héten lesz Szombathelyen is. https://www.facebook.com/MSZPGyoriSzervezete/videos/224214711804843/ (Fo...

 • Újévi Túra

  Újévi Túra

  Január 1-én délután a Shotokan Tigrisek SE mindenkit vák egy kis túrára. Lassú tempóban, hogy a hosszú éjszaka után mindenki bírja.

 • Havazás - Több helyen már 10 centiméternél is nagyobb a hóréteg

  Havazás - Több helyen már 10 centiméternél is n...

  Budapest, 2018. december 15., szombat (MTI) - Az Országos Meteorológiai Szolgálat adatai szerint több településen már 10 centiméternél is nagyobb a hóréteg.

 • Sopronban is lesz tüntetés

  Sopronban is lesz tüntetés

  2018.12.17 - Az ellenzék petíciója a „rabszolgatörvény” azonnali visszavonása a rendőri túlórák csökkentése a fideszes különbíróságok megszüntetése Magyarország csatlakozása az Európai Ügyészséghez és a közméd...

 • Országos demonstrációra készül az MSZP a szakszervezetekkel

  Országos demonstrációra készül az MSZ...

  2018.12.18 - Az MTVA székházában történt botrányos események miatt az MSZP büntetőfeljelentéseket megteszi – közölte Tóth Bertalan a 24.hu -nak. Az MSZP elnöke arról is tájékoztatott, hogy az ország 19 megyéjében, jelen állá...

 • Férfi kosárlabda NB I - Nem szakadt meg a TF rossz sorozata

  Férfi kosárlabda NB I - Nem szakadt m...

  2018.12.18 - Budapest, 2018. december 15., szombat (MTI) - A Sopron 92-87-re nyert a TF vendégeként a férfi kosárlabda NB I szombati játéknapján.

 • Bana és Ujhelyi együtt éjszakázott az MTVA székházában - ellenzéki összefogás van

  Bana és Ujhelyi együtt éjszakázott az...

  2018.12.17 - A Jobbik és szocialisták, LMP-sek együtt...Hajnal óta a bent rekedt képviselők négyszer hívták a rendőrséget. Rendőri védelmet akarnak! (nyugat.hu)

 • Budapesten kívül Győrben is volt tüntetés

  Budapesten kívül Győrben is volt tünt...

  2018.12.16 - Budapesten kívül több nagyvárosban is tartottak ma kormányellenes tiltakozást, többek között Győrben is, és jövő héten lesz Szombathelyen is. https://www.facebook.com/MSZPGyoriSzervezete/videos/224214711804843/ (Fo...

 • Újévi Túra

  Újévi Túra

  2018.12.16 - Január 1-én délután a Shotokan Tigrisek SE mindenkit vák egy kis túrára. Lassú tempóban, hogy a hosszú éjszaka után mindenki bírja.

 • Havazás - Több helyen már 10 centiméternél is nagyobb a hóréteg

  Havazás - Több helyen már 10 centimét...

  2018.12.15 - Budapest, 2018. december 15., szombat (MTI) - Az Országos Meteorológiai Szolgálat adatai szerint több településen már 10 centiméternél is nagyobb a hóréteg.

sticky
Sopronban is lesz tüntetésAz ellenzék petíciója

a „rabszolgatörvény” azonnali visszavonása
a rendőri túlórák csökkentése
a fideszes különbíróságok megszüntetése
Magyarország csatlakozása az Európai Ügyészséghez
és a közmédia függetlensége, Papp Dániel leváltása

esemény:

https://www.facebook.com/events/207079760195718/

Országos demonstrációra készül az MSZP a szakszervezetekkelAz MTVA székházában történt botrányos események miatt az MSZP büntetőfeljelentéseket megteszi – közölte Tóth Bertalan a 24.hu -nak. Az MSZP elnöke arról is tájékoztatott, hogy az ország 19 megyéjében, jelen állás szerint mintegy 70 helyszínen tervez további megmozdulásokat, a teljes országos hálózatával, a szakszervezetekkel karöltve. Rövidesen összeülhet ismét az ellenzéki képviselőkből álló obstrukciós bizottság – ez az ellenzékiek közös akcióinak egyeztető-koordináló fóruma. Az ellenzéki pártok a jövő év elejére újabb hatalmas demonstrációt terveznek, de ennek részleteiről majd közösen adunk tájékoztatást az ellenzéki obstrukciós bizottság részvevőivel. (24.hu, fotó: mti)
Férfi kosárlabda NB I - Nem szakadt meg a TF rossz sorozataBudapest, 2018. december 15., szombat (MTI) - A Sopron 92-87-re nyert a TF vendégeként a férfi kosárlabda NB I szombati játéknapján.
Bana és Ujhelyi együtt éjszakázott az MTVA székházában - ellenzéki összefogás vanA Jobbik és szocialisták, LMP-sek együtt...Hajnal óta a bent rekedt képviselők négyszer hívták a rendőrséget. Rendőri védelmet akarnak! (nyugat.hu)
Budapesten kívül Győrben is volt tüntetésBudapesten kívül több nagyvárosban is tartottak ma kormányellenes tiltakozást, többek között Győrben is, és jövő héten lesz Szombathelyen is.

https://www.facebook.com/MSZPGyoriSzervezete/videos/224214711804843/ (Forrás: MSZP Győr)
Újévi TúraJanuár 1-én délután a Shotokan Tigrisek SE mindenkit vák egy kis túrára. Lassú tempóban, hogy a hosszú éjszaka után mindenki bírja.

Havazás - Több helyen már 10 centiméternél is nagyobb a hórétegBudapest, 2018. december 15., szombat (MTI) - Az Országos Meteorológiai Szolgálat adatai szerint több településen már 10 centiméternél is nagyobb a hóréteg.
Czeglédy Csaba: több mint fél évig voltam magánzárkán, lett volna módom a lelkem eladniA börtönből kiengedett politikus majd pár nap múlva nyugszik csak meg, amikor biztos lesz benne, hogy nem viszik vissza - a házi őrizetben napi két órára hagyhatja el otthonát. A teljes interjú a nepszava.hu -n olvasható. (forrás: nepszava.hu, fotó: nyugat.hu)
Megszüntette Czeglédy Csaba letartóztatását a bíróságSzeged, 2018. december 15., szombat (MTI, fotó: karcegylet) - Az első fokon eljáró Szegedi Járásbíróság nyomozási bírójának döntését másodfokon megváltoztatva a Szegedi Törvényszék megszüntette Czeglédy Csaba letartóztatását, és elrendelte a gyanúsított bűnügyi felügyeletét - közölte a törvényszék büntető kollégiumának vezetője szombaton az MTI-vel.
Czeglédy: ha már elhiszem, hogy szabadlábon vagyok, elveszem a menyasszonyomatExkluzív interjút adott a Hírklikknek Czeglédy Csaba, miután szombaton 18 hónap előzetes letartóztatást követően, házi őrizetbe helyezték. A volt szocialista képviselő elmondta, mivel befejeződött a nyomozás, és közeli a vádemelés időpontja - már senki sem tudja a nyomozást befolyásolni -, ezért a Szegedi Törvényszék nem látta szükségesnek a letartóztatás meghosszabbítását. (Forrás: Wirth, hirklikk.hu, fotó: Czeglédy Csaba Facebook)
Kiengedték a börtönből Czeglédy CsabátA Szegedi Törvényszék szombaton úgy döntött, hogy kiengedi a tavaly nyár óta előzetesben lévő Czeglédy Csabát és a letartóztatás helyett ezentúl elég, ha a lakását nem hagyhatja el magától. (hvg.hu, fotó: Czeglédy Csaba Facebook)
Hűség napja, kitüntetésekA Hűség Napja alkalmából adták át a város legrangosabb kitüntetéseit azoknak a személyeknek, közösségeknek, akik Sopron életében maradandót alkottak és alkotnak. Az ünnepség keretein belül, kiemelkedő tanulmányi eredményük elismeréseként, tehetséges soproni fiatalok vehették át a Széchenyi István Tanulmányi Ösztöndíjat. Minden díjazottnak szívből gratulálunk! (Sopron like Facebook, Kisalfold.hu)
Két új híd épül a magyar-szlovák határszakaszonBudapest, 2018. december 11., kedd (MTI) - Két új híd épül a magyar-szlovák határszakaszon: a közös államhatáron Őrhalom és Ipolyvarbó között közúti, Dunakiliti és Doborgaz között pedig kerékpárosok és gyalogosok közlekedésére szolgáló híd létesül - közölte az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) az MTI-vel kedden.
GYSEV: újra indul a középiskolai vasúti szakképzés SzombathelyenSzombathely, 2018. december 11., kedd (MTI) - Húsz év kihagyás után 2019 szeptemberétől újra indulhat a középiskolai vasúti szakképzés Szombathelyen - közölte az MTI-vel a Győr-Sopron Ebenfurti Vasút Zrt. (GYSEV) kedden.
Női kosárlabda Euroliga - Törökországban győzött a SopronBudapest, 2018. december 13., csütörtök (MTI) - Az előző idényben ezüstérmes Sopron Basket tíz ponttal győzött a török Hatay vendégeként a női kosárlabda Euroliga csütörtöki játéknapján a B csoport hatodik fordulójában.