Sopron On-line
Navigáció
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Keress minket facebookon
MTI

 • VEREKEDÉS A LAKÓTELEPEN

  VEREKEDÉS A LAKÓTELEPEN

  A győri rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki a három garázdát. (police.hu)

 • Közösségi Szolgálat Börze

  Közösségi Szolgálat Börze

  Ötödik alkalommal rendeztek Győrben szeptember 17-én Közösségi Szolgálat Börzét a 9.évfolyamos diákok számára. (gyor.katasztrofavedelem.hu)

 • Lezárták az M1-es autópályát Ácsnál baleset miat

  Lezárták az M1-es autópályát Ácsnál baleset miat

  Tatabánya, 2018. szeptember 18., kedd (MTI) - Összeütközött öt jármű az M1-es Győr felé vezető oldalán, Ácsnál. A balesetnek három könnyű sérültje van, az autópálya érintett szakaszát lezárták - tájékoztatta a Komárom...

 • Ahmed H. pere - Petíciót adott át az AI az IM-nek a büntetés enyhítéséért

  Ahmed H. pere - Petíciót adott át az AI az IM-n...

  Budapest, 2018. szeptember 18., kedd (MTI) - Petíciót adott át az Amnesty International (AI) két küldöttje az Igazságügyi Minisztérium (IM) képviselőjének kedden Budapesten, a tárca épületében a társtettesként elkövet...

 • Vizesgyakorlat Sopronhorpácson

  Vizesgyakorlat Sopronhorpácson

  A hétvégén vizes gyakorlatot tartottak Sopronhorpácson a Sopron környéki önkéntes tűzoltó egyesületek számára. (gyor.katasztrofavedelem.hu)

 • Harmadik helyezés az országos RID versenyen

  Harmadik helyezés az országos RID versenyen

  Húsz csapat, negyven versenyző részvételével rendezték meg a veszélyes áruk vasúti szállítását (RID) ellenőrző katasztrófavédelmi szakemberek országos versenyét augusztus végén Záhonyban, ahol az elméleti feladatok ut...

 • Erdészeti kiállításon a tüzek megelőzéséről és a környezetvédelemről

  Erdészeti kiállításon a tüzek megelőzéséről és ...

  Szeptember 13-án ismét megnyitotta kapuit immáron 10. alkalommal Sopronban az InnoLignum Sopron 2018 - Erdészeti és Faipari Kiállítás és Szakvásár. (gyor.katasztrofavedelem.hu)

 • VEREKEDÉS A LAKÓTELEPEN

  VEREKEDÉS A LAKÓTELEPEN

  2018.09.18 - A győri rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki a három garázdát. (police.hu)

 • Közösségi Szolgálat Börze

  Közösségi Szolgálat Börze

  2018.09.18 - Ötödik alkalommal rendeztek Győrben szeptember 17-én Közösségi Szolgálat Börzét a 9.évfolyamos diákok számára. (gyor.katasztrofavedelem.hu)

 • Lezárták az M1-es autópályát Ácsnál baleset miat

  Lezárták az M1-es autópályát Ácsnál b...

  2018.09.18 - Tatabánya, 2018. szeptember 18., kedd (MTI) - Összeütközött öt jármű az M1-es Győr felé vezető oldalán, Ácsnál. A balesetnek három könnyű sérültje van, az autópálya érintett szakaszát lezárták - tájékoztatta a Komárom...

 • Ahmed H. pere - Petíciót adott át az AI az IM-nek a büntetés enyhítéséért

  Ahmed H. pere - Petíciót adott át az ...

  2018.09.18 - Budapest, 2018. szeptember 18., kedd (MTI) - Petíciót adott át az Amnesty International (AI) két küldöttje az Igazságügyi Minisztérium (IM) képviselőjének kedden Budapesten, a tárca épületében a társtettesként elkövet...

 • Vizesgyakorlat Sopronhorpácson

  Vizesgyakorlat Sopronhorpácson

  2018.09.18 - A hétvégén vizes gyakorlatot tartottak Sopronhorpácson a Sopron környéki önkéntes tűzoltó egyesületek számára. (gyor.katasztrofavedelem.hu)

 • Harmadik helyezés az országos RID versenyen

  Harmadik helyezés az országos RID ver...

  2018.09.17 - Húsz csapat, negyven versenyző részvételével rendezték meg a veszélyes áruk vasúti szállítását (RID) ellenőrző katasztrófavédelmi szakemberek országos versenyét augusztus végén Záhonyban, ahol az elméleti feladatok ut...

 • Erdészeti kiállításon a tüzek megelőzéséről és a környezetvédelemről

  Erdészeti kiállításon a tüzek megelőz...

  2018.09.17 - Szeptember 13-án ismét megnyitotta kapuit immáron 10. alkalommal Sopronban az InnoLignum Sopron 2018 - Erdészeti és Faipari Kiállítás és Szakvásár. (gyor.katasztrofavedelem.hu)

sticky
VEREKEDÉS A LAKÓTELEPENA győri rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki a három garázdát. (police.hu)
Közösségi Szolgálat BörzeÖtödik alkalommal rendeztek Győrben szeptember 17-én Közösségi Szolgálat Börzét a 9.évfolyamos diákok számára. (gyor.katasztrofavedelem.hu)
Lezárták az M1-es autópályát Ácsnál baleset miatTatabánya, 2018. szeptember 18., kedd (MTI) - Összeütközött öt jármű az M1-es Győr felé vezető oldalán, Ácsnál. A balesetnek három könnyű sérültje van, az autópálya érintett szakaszát lezárták - tájékoztatta a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság megbízott szóvivője kedd este az az MTI-t.
Ahmed H. pere - Petíciót adott át az AI az IM-nek a büntetés enyhítéséértBudapest, 2018. szeptember 18., kedd (MTI) - Petíciót adott át az Amnesty International (AI) két küldöttje az Igazságügyi Minisztérium (IM) képviselőjének kedden Budapesten, a tárca épületében a társtettesként elkövetett terrorcselekményért nem jogerősen elítélt Ahmed H. ügyében a minősítés megváltoztatásáért, a büntetés enyhítéséért.
Vizesgyakorlat SopronhorpácsonA hétvégén vizes gyakorlatot tartottak Sopronhorpácson a Sopron környéki önkéntes tűzoltó egyesületek számára. (gyor.katasztrofavedelem.hu)
Harmadik helyezés az országos RID versenyenHúsz csapat, negyven versenyző részvételével rendezték meg a veszélyes áruk vasúti szállítását (RID) ellenőrző katasztrófavédelmi szakemberek országos versenyét augusztus végén Záhonyban, ahol az elméleti feladatok után a gyakorlati ellenőrzésekre koncentráltak a vasúti ellenőrök. A szakmai viadalra az ország minden megyéjéből érkeztek versenyzők, akik kétfős csapatokban mérték össze tudásukat a háromnapos verseny során. (gyor.katasztrofavedelem.hu)
Erdészeti kiállításon a tüzek megelőzéséről és a környezetvédelemrőlSzeptember 13-án ismét megnyitotta kapuit immáron 10. alkalommal Sopronban az InnoLignum Sopron 2018 - Erdészeti és Faipari Kiállítás és Szakvásár. (gyor.katasztrofavedelem.hu)

Közbiztonsági referensi értekezlet MosonmagyaróváronSzeptember 13-án a polgármesterek és a közbiztonsági referensek részére tartott értekezletet a Mosonmagyaróvári Katasztrófavédelmi Kirendeltség. (gyor.katasztrofavedelem.hu)
Kerékpárok tárolására alkalmas zárt tárolók GyőrbenGyőr, 2018. szeptember 17. A Győr Box elnevezésű zárt kerékpártároló rendszer Győrben, a vidéki buszpályaudvar mellett 2018. szeptember 17-én. A 16 kerékpár befogadásra alkalmas rendszer használatához kártyát kell kiváltani a látogatóközpontban; egy óra tárolás negyven forintba kerül. MTI Fotó: Krizsán Csaba
Kerékpárok tárolására alkalmas zárt tárolók GyőrbenGyőr, 2018. szeptember 17. Kerékpárt helyez el egy nő a Győr Box elnevezésű zárt kerékpártároló rendszer egyik tárolójában Győrben, a vidéki buszpályaudvar mellett 2018. szeptember 17-én. A 16 kerékpár befogadásra alkalmas rendszer használatához kártyát kell kiváltani a látogatóközpontban; egy óra tárolás negyven forintba kerül. MTI Fotó: Krizsán Csaba
Szakmai tanulmányút Győr-Moson-Sopron megyébenA Nemzeti Közszolgálati Egyetem Katasztrófavédelmi Intézetének oktatói szakmai nap keretében töltöttek el egy napot a Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságon. (http://gyor.katasztrofavedelem.hu)
Gyarorlat a BrandHázbanSzeptember 12-én az AUDI Hungária Zrt. létesítményi tűzoltósága tűzszimulációs gyakorlaton vett részt az Eisenstadtban működő közös osztrák-magyar együttműködésben megvalósított BrandHáz kiképző bázison. (http://gyor.katasztrofavedelem.hu)
Ne gyújtsa! Gyűjtse!Konferenciával indította útjára szeptember tizenkettedikén, Ne gyújtsa! Gyűjtse! elnevezésű közös kampányát a katasztrófavédelem és a Nemzeti Hulladékgazdálkodási Koordináló és Vagyonkezelő Zrt. Az élet védelméért és a környezet biztonságáért szervezett kampányra azért van szükség, mert a háztartási hulladék kezelésének problémái és az emberéleteket követelő szén-monoxid-mérgezések és lakástüzek az eddigieknél is erőteljesebb fellépést sürgetnek. A szakemberek célja, hogy arra ösztönözzék az embereket: ahelyett, hogy mindenféle hulladékot elégetnek, gyűjtsék azokat szelektíven. (Forrás: BM OKF)
Szirénapróba lesz Darnózselin és HéderváronA Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság értesíti a lakosságot, hogy 2018. szeptember 18-án 09.00 órakor Darnózselin, 10.00 órakor pedig Héderváron tart szirénapróbát. (http://gyor.katasztrofavedelem.hu)
ITM: közúti ellenőrzést tartanak a környezetkímélőbb autózásértBudapest, 2018. szeptember 17., hétfő (MTI) - Folytatódik a több mint két évtizedes múltra visszatekintő Közúti Közlekedési Környezetvédelmi Akció, szeptember 17. és 21. között az Európai Mobilitási Héthez kapcsolódó ellenőrzéssorozattal a környezetbarát, energiatakarékos gépkocsi-használat fontosságára hívják fel a figyelmet - közölte az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) hétfőn az MTI-vel.