Sopron On-line
Navigáció
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Keress minket facebookon
MTI

SAPKA MŰVEK CUSTOM SHOW AZ OPEN ROAD FESTEN!
SAPKA MŰVEK CUSTOM SHOW AZ OPEN ROAD FESTEN!Idén második alkalommal, nagyobb kiállítótérrel, több szépséges motorral érkezett Alsóörsre a Sapka Művek, hogy színes kiállításukkal emeljék a 15. Open Road Fest fényét. A House of Riders-ben az egész fesztivál alatt minden nap megnézhették a látogatók a kiállított épített motorokat, és ezúttal a zsűri helyett a döntés is az ő kezükben volt: az okos karszalag segítségével minden fesztiválozó szavazhatott a kedvencére. A tavalyi 13 helyett idén már 23 motor érkezett a 400 négyzetméteres bemutatóterembe, ezek közül három a Sapka Művek építése, de volt köztük a nemzetközi palettáról is, két cseh, szlovák és lengyel motorépítőműhely is összesen 7 motorral. Ahogy magyar építőké, a szomszédaink munkái is kimagasló színvonalúak. A felhozatal évről évre egyre változatosabb és igényesebb, amit a bámészkodók és érdeklődők növekvő számával is bizonyíthat a Sapka Művek Custom Show! Az előző évhez képes nem hoztak létre sok kategóriát, mivel idén a
szépségversenyben az ítélkezés joga átkerült a szakmai zsűritől a fesztiválozók kezébe.

Egészen szombat estig lehetett a belépőként is szolgáló okos karszalaggal szavazni, és ezt nem kevesebb, mint 1500 fesztiválozó meg is tette. 20 egyedi építésű motor állt a House of Riders emelvényein, ezekre lehetett voksolni – a Sapka Művek három gépe nem vett részt a versenyben. A büszke győztes végül a Snake névre keresztelt motorját megmutathatta a Nagyszínpadon is a népes fesztiválközönségnek, a Harley nyeremény kihírdetése, és Bonnie Tyler fergeteges koncertje előtt. Akiknek a csillogó króm és a metálfényezés nem lett volna elég, őket szombat délután a Miss International delegált szépségkirálynő jelöltjei invitálták a bemutatóterembe, ahol arany bikiniben mind a 23 motor nyergében, és persze a lelkes nézelődőkkel is lefotózkodtak.
A 15. Open Road Festen való szereplés is azt bizonyította, hogy a Sapka Művek nagyon profi abban, amit csinál, kiemelkedő, színvonalas show-t kínál a közönségnek, és ezt olyan nemzetközi nevek is megerősítik – például a Harley-Davidson amerikai vezetői – , akik nem egy országban jártak már hasonló jellegű bemutatókon.

Nagyon hálásak persze a közönségnek, minden érdeklődőnek, akik szavazatukkal támogatták a Sapka Művek munkáját. Jövőre még extrémebb gépekkel, még nagyobb show-val, újabb egyedi épített motorcsodákkal készülnek az Open Road Festre!

Még nem küldtek hozzászólást
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be.

Még nem értékelték