Sopron On-line
Navigáció
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Keress minket facebookon
volt

balatonsound

efott

vasmarock

alteraba

fezen

sziget

strandfesztivál

campus

MTI

Anger Zsolt lett az idei SZIN arca
Anger Zsolt lett az idei SZIN arcaSzeged - A Szegedi Ifjúsági Napok mellett a várost is népszerűsíti Anger Zsolt. A szegedi születésű, Jászai Mari-díjas színészt kérték fel az idei SZIN arcának. – Szegedi vagyok, 19 éves koromig itt éltem, és bár azóta volt több másik otthonom, a Tisza-parti várost semmi nem tudta kiütni a szívemből – mondta Anger Zsolt színművész, amikor arról kérdeztük, mit szólt, hogy az IH Rendezvényközpont, a Szegedi Ifjúsági Napok rendezője őt kérte fel a fesztivál arcának.

Anger és a stáb egy nyolcrészes sorozat forgatását fejezte be a napokban Szegeden. A Jászai Mari-díjas színész a filmetűdökben elmondja, hol csajozott először, mik a legjobb helyek, és mivel készüljön, aki nyár végén a SZIN-re érkezik. Angerék a Tisza-parton és a panelházak közt, az Űrhajós utcában is forgattak. – Megtanítok nektek egy-két dolgot, hogy ne legyetek agyagagyúak, ha a nyár utolsó hétvégéjén végül is ideenne a fene benneteket – foglalta össze a videók lényegét a színész, aki a népszerű, skót származású brit színész, Ewan McGregor állandó magyar hangja.

Anger Szegedről indult, így nem volt nehéz rábeszélni, hogy a majd fél évszázada Szeged nevével összenőtt SZIN arca legyen. – Az a Kolonics Erika (az IH vezetője – a szerk.) keresett meg, akivel ezer évvel ezelőtt együtt néptáncoltam. Nagyon megörültem neki. Ritkán jutok el Szegedre, ezért érdekes időutazás volt a forgatás – mesélte. A reklámfilmsorozat május 29-én, hétfőn indul a fesztivál Facebook-oldalán.
Még nem küldtek hozzászólást
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be.

Még nem értékelték