Sopron On-line
Navigáció
Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó



Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Keress minket facebookon
MTI

Anger Zsolt lett az idei SZIN arca
Anger Zsolt lett az idei SZIN arcaSzeged - A Szegedi Ifjúsági Napok mellett a várost is népszerűsíti Anger Zsolt. A szegedi születésű, Jászai Mari-díjas színészt kérték fel az idei SZIN arcának. – Szegedi vagyok, 19 éves koromig itt éltem, és bár azóta volt több másik otthonom, a Tisza-parti várost semmi nem tudta kiütni a szívemből – mondta Anger Zsolt színművész, amikor arról kérdeztük, mit szólt, hogy az IH Rendezvényközpont, a Szegedi Ifjúsági Napok rendezője őt kérte fel a fesztivál arcának.

Anger és a stáb egy nyolcrészes sorozat forgatását fejezte be a napokban Szegeden. A Jászai Mari-díjas színész a filmetűdökben elmondja, hol csajozott először, mik a legjobb helyek, és mivel készüljön, aki nyár végén a SZIN-re érkezik. Angerék a Tisza-parton és a panelházak közt, az Űrhajós utcában is forgattak. – Megtanítok nektek egy-két dolgot, hogy ne legyetek agyagagyúak, ha a nyár utolsó hétvégéjén végül is ideenne a fene benneteket – foglalta össze a videók lényegét a színész, aki a népszerű, skót származású brit színész, Ewan McGregor állandó magyar hangja.

Anger Szegedről indult, így nem volt nehéz rábeszélni, hogy a majd fél évszázada Szeged nevével összenőtt SZIN arca legyen. – Az a Kolonics Erika (az IH vezetője – a szerk.) keresett meg, akivel ezer évvel ezelőtt együtt néptáncoltam. Nagyon megörültem neki. Ritkán jutok el Szegedre, ezért érdekes időutazás volt a forgatás – mesélte. A reklámfilmsorozat május 29-én, hétfőn indul a fesztivál Facebook-oldalán.
Még nem küldtek hozzászólást
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be.

Még nem értékelték