Sopron On-line
Navigáció
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Keress minket facebookon
MTI

BEMUTATKOZIK AZ ÚJ ROAD KING SPECIAL!
BEMUTATKOZIK AZ ÚJ ROAD KING SPECIAL!2017-re a Harley-Davidson egy izgalmas, új fejezetet kezdett a Road King Special megalkotásával: ez egy olyan motor, amely új, markáns karakterjegyekkel és feketébb árnyalatokkal kápráztat el mindenkit. Ez a még mélyebben ültetett vas az utca áramló energiáját valami teljesen mássá alakítja át.

PISZOK MÁZLISTA FICKÓ VAGYOK - SIDI A HARLEY-DAVIDSON NAGYKÖVETE

Vadság, szenvedély, lázadás, két életérzés, amely kéz a kézben jár és összeforr. Jelen esetben egy férfi személyében, aki igen nagy utat tett meg, és akinek gyermekkori álmai valóra váltak. És ha már megvalósult álmok, vagy, ahogy Sidi mondja, „igazi Hollywoodi story - közhely ide vagy oda", a Tankcsapda gitárosát az a megtiszteltetés érte, hogy ő lett a Harley-Davidson magyarországi nagykövete.

H.O.G. CHAPTER TAGNAK LENNI OLYAN SEXY, FANCY MEG COOL. UGYE?

Két, igen lendületes csapatot, baráti szálakat is építő magyarországi chapter életképein keresztül mutatjuk be a Harley-feelinget. Azt azért már az elején kőbe szeretnénk vésni, hogy mindhárom vidéki magyar chapter képviseli azt a virtust és szellemiséget, amire a Harley-Davidson márka kötelez, és amit a Harley-family jelent.

AZ ELSŐ MOTOROS RANDI - BUDAPEST MOTOR FESZTIVÁL 2017

2017. február 24. és 26. között Téged is vár hazánk legnagyobb szezonnyitó motoros rendezvénye a Budapest Motor Fesztivál. Ahogy minden évben, úgy idén sincs Budapest Motor Fesztivál Harley-Davidson® nélkül! Újdonságok, érdekességek, 2017-es H-D modellek, minden, ami motor. Szeretettel várunk Mindenkit, találkozunk a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban!Még nem küldtek hozzászólást
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be.

Még nem értékelték