Sopron On-line
Navigáció
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Keress minket facebookon
MTI

VISSZATÉR A VÍZTORONY PÓDIUM
VISSZATÉR A VÍZTORONY PÓDIUMA Campus Fesztiválon minden évben nagy hangsúlyt kapnak a zenei kuriózumok is. A Víztorony Pódium ezeknek a különleges produkcióknak a helyszíne. Itt lép fel Csemer Boglárka, aki Parfüm című dalának klipjével villámgyorsan vált az internetezők új kedvencévé, és újdonság Galambos Dorina zenekara a Mrs. Columbo is, akik ötvözik a jazz, a klasszikus zene, a rock és minden a zenekar számára kedves műfaj sajátosságait. Mindig biztos pont a Budapest Bár, vagy a Parno Graszt hangulatos koncertje, izgalmas zenei kirándulás lesz a Budapest Voices fellépése, és örök kedvence a fesztiválozóknak Szabó Balázs Bandája. A zenei programok mellett a humor is állandó szereplője a Campus Fesztiválnak: a Dumaszínház illusztris képviselői idén is jönnek Debrecenbe. Aranyosi Péter, Kiss Ádám, Janklovics Péter, Kőhalmi Zoltán, Beliczai Balázs, Mogács Dániel látogatják meg ebben az évben a fesztivált, a humoristák jelenléte azért is nem mindennapi, mert ők nem lépnek fel az összes nyári többnapos zenés programon – a Campus Fesztivál az egyik stabil pont a nevettetők életében minden nyáron.

Az ország legnépszerűbb humoristáinak debreceni nyári műsora minden évben tartogat valami meglepetést, tavaly például Aranyosi Péter a Campuson ünnepelte születésnapját. „Minden fesztivál előtt az előző évinek az élménye él bennem, a tavalyi debreceni fellépés pedig nagyon jól sikerült, mivel a születésnapomon léptem fel és Dombóvári Pista barátom a színpadon köszöntött, tortát adott és meg is puszilt. Nagy élmény volt, kiváló hangulattal és intim környezetben: ezekkel az érzésekkel vágok neki az idei fesztiválnak” – idézte fel kellemes Campus-emlékeit Aranyosi Péter.
KÜLÖNLEGESSÉGEK A CAMPUSON

Nem csak a klasszikus értelembe vett fesztiválozóknak nyújt extra szolgáltatásokat a rendezvény, hanem gondol a családosan érkezőkre is. A család zavartalan szórakozását segíti, hogy a fesztiválra érkező kisgyermekeket GPS online helymeghatározási rendszerrel látják el, annak érdekében, ha véletlenül elcsatangolnának a szüleiktől, könnyen megtalálhassák őket. A gyerekek mozgását egy webes felületen keresztül lehet majd követni, ezt a felületet egy sátorban kivetítő segítségével megjelenítik így láthatják a szülők működés közben.

Idén sem maradnak a Campus Fesztivál látogatói kulturális csemegék nélkül. A KULTer.hu-Dub Székház Összművészeti Sátor programjában változatos beszélgetések, felolvasások és performanszok követik egymást, és közös estékkel készül Háy János költő és Beck Zoltán (30Y), illetve Szálinger Balázs költő és Szűcs Krisztián zenész is.
SPORT ÉS SZÓRAKOZÁS A FELSŐOKTATÁSBAN : CAMPUS SPORTFESZTIVÁL

A Campus Sportfesztivál a Campus Fesztivál kapcsolt rendezvénye, mely összeköti a sportot és a szórakozást július 23-tól 24-ig. A fesztivál célja a sport és a sportolás népszerűsítése, olyan közösségi esemény megteremtése, ahol a magyarországi, és határon túli felsőoktatási intézmények hallgatói, szurkolói és versenyzői kapcsolatot tudnak egymással építeni. Az államilag elismert diplomát adó, felsőoktatási intézmények képviseletében azok a hallgatók vehetnek részt, akik legalább négy féléves, oklevelet adó képzésben, illetve iskolarendszerű képzésben vesznek részt a verseny időpontjában, továbbá, akiknek a nevező felsőoktatási intézményben szerzett végbizonyítványuk kelte a végbizonyítványukat a 2013-es évben szerezték.

Sportágak: kispályás labdarúgás, strandröplabda, kosárlabda

A verseny helyszínei:
A Debreceni Egyetem sportlétesítményei:
:: Labdarúgás: DEAC sporttelep műfüves pályái
:: Kosárlabda: DE Móricz Zsigmond körúti tornaterme
:: Strandröplabda: DEAC Strandröplabda pálya

Díjazás
Az egyéni és a csapatversenyek első helyezettjei elnyerik a "CAMPUS SPORTFESZTIVÁL” 2013/2014. tanévi Egyetemi-és Főiskolai Bajnoka" címet, az I. II. III. helyezettek oklevél, érem díjazásban, és értékes sportszervásárlási utalványban részesülnek. A versenyzők és a csapatok sportáganként különdíj, oklevél és érem díjazásban részesülnek (részletek a sportág specifikus kiírásoknál).
További információk: www.campus-sport.huMég nem küldtek hozzászólást
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be.

Még nem értékelték