Sopron On-line
Navigáció
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Keress minket facebookon
MTI

Több mint 300 motor dübörgött végig Budapesten
Több mint 300 motor dübörgött végig BudapestenV2-es szimfónia és Harley-életérzés túladagolva. A hétvégén hivatalosan is megnyitották a 2018-as motoros szezont a Harley-sok. Budapest utcáin végigdübörögve, a thermopülai csatába igyekvő spártaiakat megszégyenítő létszámmal, több mint 300 kétkerekűvel vonultak fel. Csillogó krómcsodák, matt fekete fenevadak, motorok, rockzene, vidámság és rekord létszám.A Harley Szezonnyitóra csak azok nem jöttek el, akiket munkanap révén erőszakkal bezártak és az íróasztalukhoz láncoltak. A többi szerencsés pedig már kora reggel nyeregbe szállt és a Harley-Davidson Budapest Bázisa felé vette az irányt, hogy a Harley-family tagjaival együtt köszöntse a tavaszt.

Acsábító eseménynek a Tankcsapda gitárosa, Sidisem tudott ellenállni, aki szinte már hazajár a Harley Bázisára. És ha már a zenészeknél tartunk,Kozsó egy Harley-Davidson Road Kinggel csatlakozott a felvonulókhoz, amelyet ráadásul bárki kipróbálhat, hiszen a bérelhető motor-flotta része, a Forty-Eight, az új Fat Bob, Fat Boy, Heritage Classic és Ultra Limited mellett. A hagyománynak számító felvonulás után élő zene emelte az ünnepi hangulatot, a motordübörgéshez és V2-es szimfóniához rockzene társult.

A Rebelfools zenekar apait-anyait beleadva szórakoztatta a közönséget. Hivatalosan is elkezdődött tehát a motoros szezon, a következő nagy buli pedig már Alsóörsön, a 19. Harley-Davidson Open RoadFesten lesz június 6. és 10. között. A rendezvényre minden motorost és nem motorost is nagy szeretettel várnak. Sőt, mindegy mivel érkezik az ember, mert lehet, hogy egy Harley-val távozik, hiszen a fesztiválon egy vadonatúj Harley-Davidson motor is kisorsolásra kerül. További információ: www.openroadfest.hu


Még nem küldtek hozzászólást
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be.

Még nem értékelték