Sopron On-line
Navigáció
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Keress minket facebookon
MTI

Nagy-Szín-Pad!: döntős Antonia Vai, az Apey & the Pea és az NB
Nagy-Szín-Pad!: döntős Antonia Vai, az Apey & the Pea és az NBBudapest, 2018. május 7., hétfő (MTI) - Antonia Vai, az Apey & the Pea, valamint az NB jutott be a Nagy-Szín-Pad! idei döntőjébe. A VOLT Produkció és a Petőfi Rádió tehetségmutatójának fináléja május 11-én lesz a fővárosi Akvárium Klubba. A vártnál is nagyobb érdeklődés kísérte a nyolc elődöntős koncertjét a helyszínen, a tévében és az online streamben. A résztvevők alaposan kidolgozott, igényes programokkal készültek - idézte Lobenwein Norbertet, a Nagy-Szín-Pad! alapítóját a szervezők által az MTI-hez hétfőn eljuttatott közlemény.

Az idei Nagy-Szín-Pad! versenyén is nyolcan indultak. Az Apey & the Pea, az NB, Antonia Vai, a Soulwave, a Belau, a ByeAlex és a Slepp, az Amigod, valamint a Jetlag május 2-től 5-ig négy estén át mutatta be produkcióját az Akváriumban, páros bontásban. A közönség szavazatai mellett a korábbi résztvevőkből álló Nagy-Szín-Pad! crew tagjai is értékelték az előadókat. A kétféle voksokat 50-50 százalékos arányban összesítették, így alakult ki a döntő mezőnye. A szavazás hétfőn reggel újraindult a három finalistára, és egészen a döntő végéig tart. A végső fázisban már csak a közönség adja le voksait, ezek összesítése után jelentik be a Nagy-Szín-Pad! idei győztesét. Szavazni egyrészt a www.nagyszinpad.com-on, a zenekarok oldalain lehet, másrészt sms-ben. A rajongók leadhatják voksaikat az Instagramon is.

Az elődöntők résztvevői meghívást kapnak a Sziget, a Telekom VOLT, a Strand Fesztivál és a MOL Nagyon Balaton rendezvényei mellett a Campus Fesztiválra is. A Visegrádi Csoport magyar elnöksége alkalmából a Magyar Turisztikai Ügynökséggel együttműködve a versenyzők egyike Magyarország képviseletében léphet színpadra egy cseh, lengyel és szlovák fesztiválon.

A döntő résztvevői közül a díjak felajánlói választják ki azt a produkciót, amely előzenekarként léphet fel a Budapest Park és az Akvárium Klub egy-egy kiemelten jelentős eseményén, valamint a közmédia fődíjaként a nyolc induló közül egy Magyarországot képviselheti a 2019-es Eurosonic Fesztiválon Hollandiában.

A Nagy-Szín-Pad! 2018-as győztese a felsorolt fesztiválok, valamint a dunaszerdahelyi Fröccsfeszt nagyszínpadán koncertezhet, meghívást kap a Petőfi Zenei Díj nagyszabású showműsorába, amelynek idén a Strand Fesztivál ad otthont és lehetősége nyílik egy videoklip elkészítésére egymillió forint értékben. A pénteki döntőt a Nagy-Szín-Pad! facebook- és weboldalán, valamint a www.petofilive.hu-n online streamen nézhetik az érdeklődők, az M2 Petőfi TV pedig a helyszínről jelentkezve idén is egy 90 perces showműsort épít köré.
Még nem küldtek hozzászólást
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be.

Még nem értékelték