Sopron On-line
Navigáció
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Keress minket facebookon
MTI

Majka & Curtis
Majka & CurtisMajka

Dopeman közreműködésével 2003-ban beindult a zenei karrierje. Majka tehát tagja lett Dopeman bandáján, a La Mafia Familiának, és a bemutató lemezt Londonban vették fel, ami 2003-ban jelent meg Magyarországon, Az ózdi hős címmel. A CD fél éven belül aranylemez lett, és Majka a Bravo Otto-díjátadó gáláról, a legjobb hazai rapper díjával térhetett haza. Az albumról két kislemez jelent meg, a Kiszavazó show és a Dopemannal készült közös dal, a Dolgok.

Második albuma 2004-ben jelent meg Történt, ami történt címmel, immáron Dopeman nélkül. Albumról 4 darab kislemezt jelentetett meg Majka, ebből kettő Tysonnal készült a Tündi Bündi és a Mondd, ami fáj című dalok, melyet jelöltek VIVA Comet díjra is jelölték és megnyerték a legjobb videoklip Comet gömböt.

3 évvel később leszállt a 3. album, a Húz a szívem haza címmel. Az albumról eddig 3 kislemezt jelentettek meg, ebből az egyik a Csak méreg című dal. 1 évvel később látott napvilágot a 2. kislemez, ami egy Pokolgép szám feldolgozása, az Ítélet helyett, melyben 3 előadó is közreműködött Tyson, Pápai Joci és Game. 2009-ben jelent meg a 3. kislemez, mely szintén Pápai Jocival készült. A dalhoz, az Érezd-hez készült egy videoklip is, mely Majka első greenbox technikájával készült.

2012-ben jelent meg a 4. stúdióalbuma, Belehalok címmel, melyen közreműködött BLR és Curtis.

Curtis

Az Újpesti előadó bombaként robbant be a rap iparba. Egyedi stílusa hamar kiemelte a többi rapper közül aminek az eredménye ,hogy mára már hazai és külföldi felkérések tömkelegének tesz eleget. Azóta számtalan sláger fűződik nevéhez ,melyek végig járták Magyarországot. Curtis hazánk egyik legismertebb és legkedveltebb rappere.

2009 óta dolgozik együtt BLR-el akivel azóta számtalan közös dalt készített a hazai rapzene szerelmeseinek. 2011-ben állt össze Majkával,akivel azóta rengeteg fellépésen és jópár slágerlistás dalon van túl.

Még nem küldtek hozzászólást
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be.

Még nem értékelték