Sopron On-line
Navigáció
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Keress minket facebookon
MTI

Killakikitt
KillakikittAZA és Tirpa, a szókimondó magyar rap duó 2004-ben alakult, 3 lemezt tudnak maguk mögött ("Ne Szarakodj! - "Legenda" - "Gyilkos Krónikák") és a most megjelenő új kiadványukkal "KillaGoonz" járják be az országot, amit 10 év alatt már többször megtettek.
Az új albumot zeneileg a világhírű német produceri csapat a Snowgoons rakta össze, és külföldi közreműködők is helyet kaptak az anyagon.
A Killakikitt fellépéseire legtöbbször teltháznyi közönség kiváncsi, és létszámukat csak a koncert helyek befogadóképessége korlátozza.
Facebook oldaluk több mint 95.000 rajongót jelez, ezt az őszinte, visszafogottság mentes szövegeknek és az ütős alapoknak köszönhetik, népszerűségük folyamatosan növekszik.
Zenéikre rengetegen kiváncsiak, ezt a saját Youtube csatornájuk hivatalos feltöltéseinek 8 milliós lejátszása és rajongók általi feltöltések összesen 10 milliós megtekintése jelzi.
A Killakikitt fellépett neves külföldi előadók előzenekaraként:
Rza, Gza, Method Man, Masta Killa, Killah Priest, Cypress Hill, Mobb Deep, De La Soul, Psycho Realm, 2012-ben pedig európa legnevesebb Hip-Hop fesztiválján: a Hip-Hop Kemp 2 színpadán is szerepeltek.
Jelenleg a közkedvelt, veterán NKS (Nem Közölt Sáv) együttessel közös lemezen dolgoznak, mely a "Brigád" nevet viseli.

Még nem küldtek hozzászólást
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be.

Még nem értékelték