Sopron On-line
Navigáció
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Keress minket facebookon
MTI

UKK&ROLL
UKK&ROLLA Megyer Camp fesztivál megszűnésével keletkezett űrt kitöltő UKK&ROLL Rock Hétvége 3. alkalommal kerül megrendezésre a régi helyszíntől 5 km-re, Ukk és Sümeg között! Van egy csodálatos helyszínünk, az ukki sporttelep/pihenő park.
 A terület kiváló adottságokkal rendelkezik, hatalmas a terület, őrzött bekerített campinget tudunk kialakítani, a faluban egy külön csendes campinget, Ukk&Roll strandot, ...higgyétek el ideális! Aki árnyékot szeretne, a kiserdőben kempingezhet, aki meg szeretne halni a napon, annak rendelkezésére áll egy komplett nagy, fűves focipálya.

A kempingben jelképes belépőt szedünk (1500 Ft), ez fedezi kialakításának költségeit és megnehezíti, hogy olyan emberek menjenek be, akik nem ott laknak. Szállást aki nem szeretne sátrazni, bőven talál a környéken, ebben segít a sümegi Tourinform iroda: sumeginfo.hu. A fesztivál busz természetesen Sümeg és Ukk között folyamatosan jár a megszokottak szerint! A fesztivál kínálata - mint már gondolom észrevettétek - visszatér a hagyományos rock zenéhez, pop mentesítve van. Nem bántom a popzenészeket, de úgy érzem Ukk&Roll Rock Hétvége - szellemisége a keményebb zenéket kívánja.

A tavalyihoz képest is sokat fejlődő zenei felhozatalt továbbra is olcsó bérlettel és szimpatikus italárakkal próbáljuk még vonzóbbá tenni.


Még nem küldtek hozzászólást
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be.

Még nem értékelték