Sopron On-line
Navigáció
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Keress minket facebookon
MTI

Néhány fontosabb info ...
Néhány fontosabb info ...Mi mennyi?
A fesztivál 3 napjára 5.900,- HUF-EARLY BIRD ELFOGYOTT! Elővételben 6.900,- HUF, ami szintén baráti ár a 3 napra! A helyszínen 7.500,- HUF. A napijegy EARLY BIRD 2.890,- HUF / nap,korlátozott számban (napi 150 db). Amennyiben elfogyott, a napijegy elővételben 3.290,- HUF, a helyszínen 3.690,- HUF lesz. 12 éves korig (ha még nem töltötte be a 13-at) ingyenes, természetesen érvényes bérlettel, vagy napijeggyel rendelkező szülői felügyelettel! Felnőtt kísérőnek számít a 21. életévét betöltött személy!

Érkezés
Július 5-én, 12 órától már lehet a kempinget, szállást elfoglalni, valamint a fesztivál területére, vélhetően a „büfészektor” környékére beszivárogni. Az első 100 kempinges ajándékot kap, ahogy megszokhattátok!
Könnyes búcsú...
8-án, a kempinget el kell hagyni, legkésőbb 12 óráig.

Merre találom a Fesztivált?
Érdemes rácsekkolni a www.menetrendek.hu illetve az www.elvira.hu oldalakra, itt az aktuális és hivatalos közlekedést veheted alapul, de ha autóval jössz, akkor a www.utvonalterv.hu sokat segíthet. Körmenden pedig már sima-liba, táblák mutatják…

Aztán Körmenden hova?
Körmend, Rába part, Rába Szabadidőcentrum. A térképen jelöljük! HRSZ.: 4681.https://www.facebook.com/R%C3%A1ba-Part-Sport-%C3%A9s-Szabadid%C5%91centrum-341502969254056/info/?tab=overview
Beléptetés, érvényes napijegyek, bérletek felhasználása
A VasMaRock Piknik elővételben értékesített 3 napos bérleteit a helyszínen karszalagra cseréljük, melyek érvényesek a 3 napra, július 5-én 15 órától, július 8-án 04 óráig.

A napijegyek karszalag formájában állnak rendelkezésre, az adott napra a karszalag 15 órától 02.45-ig érvényes naponta! A karszalagokat a beléptetésnél és folyamatában is ellenőrizhetik a Biztonsági emberek, külön indoklás nélkül is. A ragasztott, szakadt, hibásnak tűnő karszalagok érvénytelenek, ezeket eltávolítják, így a rendezvényt el kell hagyni! A látványosan illuminált személyeket az érvényes belépő ellenére sem kötelesek a biztonsági emberek beengedni. Bármi nemű rendbontás esetén, a biztonsági emberek,
azonnali hatállyal eltávolíthatják a karszalagot és kikísérik az elkövető(ke)t a fesztivál beléptetési pontján kívülre. Komolyabb atrocitás esetén a további intézkedéseket a Körmendi Rendőrkapitányságra jelentik!

A bérletek hamisítása, valamint bárminemű manipulálása észrevétele esetén, a szervezők hivatalos feljelentést tesznek a hatóságoknál! Kérünk mindenkit, csak a megjelölt helyeken vásároljatok bérletet, azokra vállalunk garanciát! A bérlet és napijegyek vásárlói elfogadják a Házirendet, betartják annak a rájuk vonatkozó szabályait! Ezeket nem kellene… megköszönjük, ha betartjátok! Ti is érzékelitek, hogy ez a bérlet eléggé olcsó.

Változatlanul normális áron juthattok hozzá a fesztivál területén értékesített italokhoz, ételekhez, nem kell betárazni belőle előre, hiszen, mindenhol egy áron van, de nálunk még meglepi is lesz! Pontosan ezért kérünk mindenkit, hogy ne hozzatok magatokkal semmilyen ételt, italt, ezeket az ajtóban úgy is ellenőrzik, kíméljétek meg magatokat attól, hogy ott kelljen hagyni a kapuban az üveg piákat, stb… Higgyétek el, felesleges herce-hurca… Hol aludjak, ha már nagyon elfáradnék? A Kemping a Rába Szabadidőcentrum elkerített részén lesz! Kérjük a szabályokat tartsátok be, 1-2 doboz sörért üdítőért nem szólunk és pár szendvicsért, de tálca söröket és tömény alkoholt nem engedünk be! A helyszínen NAGYON korrekt áron kaphatok bármit!

A Kemping árát nem tartalmazza a bérlet, sem a napijegy! A sátrazás ára 1.000,- Ft / fő. Ezt a helyszínen kell fizetni. A SAJÁT kemping befogadóképessége korlátozott! Amennyiben megtelik a Bárkaházat lehet igénybe venni. Más alternatívák is lesznek,természetesen számos szálláslehetőség van, melyet folyamatosan töltünk fel! Az általunk ajánlott szállások általában kedvezményt nyújtanak a fesztiválra érkezőknek! Őket keressétek elsősorban! A Körmenden és környékén található kiadó szobákról a www.kormend.hu honlapon érdeklődhetsz.


Még nem küldtek hozzászólást
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be.

Még nem értékelték