Sopron On-line
Navigáció
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Keress minket facebookon
MTI

Andrewboy & Manic N
Andrewboy & Manic NAz Akropolis Disco szimbolikus párosa kimaradhatatlan eleme a Bikini Pool-nak! Emlékeztek az elmúlt évek teltházas karácsonyi bulijaira? Aki ott járt annak biztosan megragadt a fejében, hogy a lejátszók mögött mindig valami egészen egyedit alkottak a srácok.

Andrewboy

Először 14 évesen kezdett megismerkedni a Dj szakma alapjaival. Akkori tanítómesterei Magyarország legsikeresebb lemezlovasai voltak, akik elérhetővé tették számára az elindulást a pályán. A pontos mixelés, scrach-elés tudománya egyedi stílust adott Andrewnak, amelyre hamar felfigyelt a szakma. A 90-es évek elején részt vett egy Dj versenyen, melyet a legfiatalabb Dj-ként meg is nyert. Ettől a ponttól felgyorsultak az események pályafutásában. Rövid idő elételtével az ország klubjainak egyik legkeresettebb, legaktívabb lemezlovasa lett. Közel 20 klubban dolgozott, mint rezidens Dj, mellette számtalan hazai és külföldi rendezvényen lépett fel. 2000-ben két versenyen is indult, a DMC-n, mely a világ egyik legrangosabb Dj versenye. Ekkor második helyezést ért el. Később a Pepsi tehetségkutató ’sztárcsináló’ versenyén két kategóriában is indult. Saját dal és Dj-mix kategóriákban. Az utóbbiban közel 600 jelentkező közül az első helyet érte el. 2001-ben részt vett saját szervezésű kamionjával a Budapest Parádén. Eddigi munkája során olyan neves Dj-k mellett lépett fel külföldön és hazánkban, mint John Digweed, Lee Burridge, Stewe Lawler, Paul Oakenfold, Flash Brothers, Chris Gainer, Marcus James, Paul Rodgers, Peace Division, Desyn Masiello, Hernan Cattaneo, Nick Warren, Satoshi Tomiie, Anthony Pappa, Chriss Scott, Sultan, Tarkan, Chris Fortier, Luke Fair, James Holden, Hybrid, Lexicon Avenue, Austin Leeds, John Creamer, 16bit Lolitas, Quivver, The Low End Specialists, Chab, and more&more.

Manic N

Manic.N azaz Bauer Norbert 1975. június 5-én született Nagyatádon. A zene iránti imádat már gyerekkorában megmutatkozott. Már akkor mániákusan gyűjtötte a zenéket (kazettán), amiket előszeretettel játszott házibulikon, iskolai rendezvényeken.

A house-szal 1995-ben egy budapesti underground szórakozóhelyen találkozott először. Az a buli akkora hatással volt rá, hogy egy életre az elektronikus zene rabja lett. Ezután kezdett house korongokat vásárolni és minden idejét gyakorlással töltötte. Hosszú éveken keresztül csiszolta mixtudását, mire kisebb partykon újra közönség elé állt.

Még nem küldtek hozzászólást
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be.

Még nem értékelték