Sopron On-line
Navigáció
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Keress minket facebookon
MTI

30Y
30YA 30Y zenekar a 2013-as Szentimentálé turné és a Beckek kalandja után 2014 márciusától újra visszatér a zúzdához: régi és új dalokkal.
A 30Y 2014-es első, ahogy elképzeltem című EP-je február 18-án jelent meg , a kislemez címadó dalának klipjével együtt.

Az EP ingyenesen letölthető (a csomagban eredeti és rádióbarát verziós is!), a klip elérhető a zenekar honlapjáról: www.30y.hu.

A 30Y az idei évben olyan kislemez sorral jelentkezik, amelyek ingyenesen lesznek letölthetők a zenekar honlapjáról. A dalok alkotói kalandja az, hogy így, időben széthúzva dokumentálják és egyszerre alakítják is a zenekar aktuális világát, másrészt a zenekar körül összegyűlő zenei-alkotói kreatív fejek folyamatosan együtt tudnak dolgozni a 30Y-nal. Ennek a kreatív produceri csapatnak a tagjai Jérôme Boirivant, Egyedi Péter, Prieger Zsolt, Riederauer Richárd, Chris Dahl Sivertsen, Szénássy Alex, Takács Béla és Ligeti Gyuri- aki az első pakk produceri munkáját is vitte.
Egy zenekar akkor van, ha dalai vannak.

„a 30Y pécsi. a buszjárat, amiről nevét kölcsönözte szombathelyi, de már pécsen is van ilyen. a 30-as buszjárat módosított útvonalán jár. nem érdemes bliccelni. a beckek tesók, a papa meg az ádi zenészek, de lehetne fordítva is. senki se kalauz. mindegyik ugyanabban hisz. az életnek előre. háttal a halálnak...”

Még nem küldtek hozzászólást
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be.

Még nem értékelték