Sopron On-line
Navigáció
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Keress minket facebookon
MTI

Minden generációt vár a jubileumi Szegedi Ifjúsági Napok
Minden generációt vár a jubileumi Szegedi Ifjúsági NapokAugusztus 22-26. között fellép például a Pet Shop Boys, Ákos, a Magna Cum Laude, a Csík zenekar, a bulit pedig egy jamaicai DJ, Sean Paul zárja majd. A legnagyobb múltú hazai fesztivál, az idén 50 éves Szegedi Ifjúsági Napok zárja idén is a nyarat és a szabad téri fesztiválok kavalkádját.

A nyárbúcsúztató - elnézvén az idei fellépők névsorát - óriásit szól majd és idén kifejezetten látszódik: a szervezők immár nem csupán a tízen-huszonéves korosztályra fókuszálnak. A legnagyobb világsztár kétségkívül a Pet Shop Boys lesz, a szinti-pop duó közel negyven éve ragyog a könnyűzene egén. A Neil Tennant és Sean Lowe alkotta együttes tagjai hatvan felett is el fogják varázsolni a hallgatóságot, hiszen nótáik évtizedek óta ott vannak "Always on my mind".

A Pet Shop Boys-zal elindított retró vonalhoz kapcsolódik, hogy Kovács Ákos fellépését is talán inkább a mai negyvenes-ötvenes korosztály várja. A Magna Cum Laude idén is a Szegedi Ifjúsági Napok egyik legnagyobb becsben tartott zenekara, hiszen 2007-ben kiadott daluk, a Szinezd újra a SZIN örökös himnusza is egyben. A fellépők száma lenyűgöző, ismét összeáll Ganxta Zolee és a Kartel, tökéletes ellensúlyt adván a Csík Zenekarnak.. A fesztivált egy jamaicai DJ, Sean Paul zárja, aki után Rihannától Beyoncéig kapkodnak korunk legfelkapottabb énekesei, tőle is fergeteges bulira számíthatunk.

Szeged városa már most felkészült a rendezvényre, a Tiszaparton, a Stefánia sétány vonalán 300 méteren egy-egy stációnál plakátokat találsz, amelyek ráadásul interaktívak

Még nem küldtek hozzászólást
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be.

Még nem értékelték