Sopron On-line
Navigáció
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Keress minket facebookon
MTI

CLOUD 9+
CLOUD 9+A Cloud 9+ egy éve robbant be a zenei univerzumba, felüdülést hozva az izgalmas koncepciókra éhező hazai hallgatóság számára.

A bandát Tóth Bertalan (gitár, billentyű), Koller Márk (dob, sampling) és Biksi Gábor (basszusgitár) alapították 2012-ben, és akkor váltak teljessé, mikor a két frontember is csatlakozott hozzájuk. Szivák Zsolt, aki 2012-ben megnyerte a VOLT Fesztivál hangja versenyt és a nigériai származású MC, Skeeny Boy dobta fel az együttes hangzását.

Első klipjük, a „Supernova” futótűzként terjedt a YouTube-on, ami nem meglepő módon sok fellépést is hozott nekik a 2013-as évben.

Supernova: https://www.youtube.com/watch?v=-fXdCCzqjLY

Az élőhangszeres rockot/hiphopot és az elektronikus drum and basst/dubstepet keverő zenekarra a legnagyobb hazai kiadó, a Magneoton figyelt fel elsőként. A következő klip a "Breathe In"-hez készült, ami a VIVA és az MR2 rotációjába egyaránt bekerült, mellette pedig a Telenor Deezer reklámzenéje lett.

Breathe In: https://www.youtube.com/watch?v=37ftXSit7Mc

Deezer – Telenor reklám: https://www.youtube.com/watch?v=laGtZiP7uVM

Az együttes szekere fénysebességgel száguldott tovább, a Cloud 9+ rövidesen a Red Bull szponzoráltja lett, így energikus új klipjük, a „Lights” már a Made In Garage kezdeményezés keretén belül készült.

Lights: http://www.youtube.com/watch?v=VPMoIbcDQNI

A Cloud 9+ újító voltán túl másik nagy aduja, hogy óriási bulit csinál élőben. 2013-ban adott számtalan koncertjének köszönhetően a Cloud 9+ a budapesti és a vidéki közönséget is meghódította. A banda fellépett önállóan az A38-on, a Pecsában a Punnany Massif, illetve a Parkban a Brains előtt, ősszel pedig a Compact Discót kísérte el lemezbemutató turnéjuk állomásaira. A fiúkkal emellett forgatott a VIVA Turné csapata, akik számos fontos hazai koncertzenekarral készítettek már műsort.


Még nem küldtek hozzászólást
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be.

Még nem értékelték