Sopron On-line
Navigáció
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Keress minket facebookon
ukandroll

volt

balatonsound

efott

vasmarock

alteraba

fezen

sziget

strandfesztivál

campus

MTI

A 40. héten történt
A 40. héten történtGyőr-Moson-Sopron megyében az elmúlt héten ötvenhat eseményhez vonultak a hivatásos tűzoltó egységek. A tűzesetek és műszaki mentések során húszan sérültek meg, egy ember életét vesztette. Kigyulladt és teljes terjedelmében égett egy személyautó Mosonszentmiklóson, a Petőfi Sándor utcában hétfő délután. A helyi önkéntes, valamint a győri és a mosonmagyaróvári hivatásos tűzoltók az ott lakókkal közösen gyorsan megfékezték a lángokat, így a tűz nem terjedt tovább.

Felrobbant a vegyes tüzelésű kazán egy családi ház pincéjében Mosonmagyaróváron, a Nefelejcs utcában kedden délután. A robbanás keletkezése idején a helyiségben tartózkodott egy ember, akit a mosonmagyaróvári hivatásos tűzoltók hoztak fel. A mentők megállapítása szerint életét vesztette. A tűzoltók tüzet nem, csak füstölést tapasztaltak, amelyet a kazánban lévő égő tüzelőanyagok okoztak. A kazánt kitárazták, a pincét kiszellőztették, majd a gázszolgáltatót kérték a helyszínre, mivel egy gázkazán is volt a pincében, amely károsodhatott a robbanástól. A szolgáltató lekapcsolta a gázórát. Mivel a ház fűtés nélkül maradt, egy ember rokonokhoz költözött.

Összeütközött két gépkocsi szerda késő délután a 85-ös főút Szárföld és Farád közötti szakaszán. A balesethez a kapuvári és csornai hivatásos, valamint a farádi önkéntes tűzoltók vonultak, akik áramtalanították a járműveket. A munkálatok idejére a főút érintett szakaszát teljes szélességében lezárták. A balesetben öt ember megsérült, őket kórházba szállították.

Kigyulladt egy kamion szerda este az M85-ös autópálya Csorna felé vezető oldalán. A tűzhöz a győri és csornai hivatásos tűzoltók vonultak, akik két vízsugárral eloltották a lángokat, majd megkezdték a jármű visszahűtését és átvizsgálását. A tűzoltási utómunkálatok idejére a sztráda Csorna felé vezető oldalának érintett szakaszát teljes szélességében lezárták. Az eset során nem sérült meg senki. Összeütközött egy kisbusz és egy személyautó Ivánban, a Fő utca és a Kápolna utca kereszteződésénél. A helyszínre a kapuvári hivatásos, a répcelaki önkormányzati és az iváni önkéntes tűzoltókat riasztották, akik áramtalanították a járműveket és a helyszín biztosításában vettek részt. A balesetben ketten könnyebben megsérültek.

Árokba csapódott és felborult egy személygépkocsi az M1-es autópálya 144-es kilométerénél, a főváros felé vezető oldalon, Lébény közelében pénteken este. A mosonmagyaróvári hivatásos tűzoltók áramtalanították a kocsit. A balesetben nem sérült meg senki. Három autó ütközött össze az M1-es autópálya 119-es kilométerszelvényénél, Győrújbarát térségében, a Hegyeshalom felé vezető irányban szombaton délután. Az ütközés következtében az egyik jármű füstölni kezdett. A győri hivatásos tűzoltók visszahűtötték a füstölő kocsit, áramtalanították a járműveket és a forgalmi akadály megszüntetésében vettek részt. A balesetben ketten könnyebben megsérültek.

Egy autó gázcsonkra hajtott vasárnap délután Győrújbaráton, a Mátyás körúton. A győri hivatásos és a győrújbaráti önkéntes tűzoltók biztosították a helyszínt, és ideiglenesen elszorították a gázcsonkot. A gázszolgáltató szakemberei elzárták a gázt, majd elhárították a hibát.


Még nem küldtek hozzászólást
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be.

Még nem értékelték