Sopron On-line
Navigáció
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Keress minket facebookon
MTI

Következik Sub Bass, na meg a mindent vivő sláger! Jön a Szombathely nyárzáró Fesztivál!
Következik Sub Bass, na meg a mindent vivő sláger! Jön a Szombathely nyárzáró Fesztivál!A 2014-es Gólyatábor második estéjén igazi retro-hangulat szédíthet majd el. A Kozmix, Kerozin, Groovehouse pop egyveleget Máté Szabolcs, azaz Sub Bass Monster zárja. A hazai rap élet kiemelkedő arca, aki elsők között honosította meg a stílust, már többször járt nálunk Szombathelyen az NYME SEK színpadán. Az egyetemisták igazán kedvelik, hiszen ez az a korosztály, akik tinédzser éveit meghatározták Szabi vicces, szókimondó, vagy épp provokatív szövegei. Mindig nagy szeretettel fogadják az Egyetem udvarán. Most sem lesz ez másképp.
A rapper 2000-ben több mint 250-szer lépett fel, többek között a Sziget Fesztiválon is. Veszprém
polgármestere Veszprém város aranyérmével tüntette ki Sub Bass Monster-t kiemelkedő kulturális munkájáért. 2001-ben jelent meg második albuma Tovább is van, mondjam még címmel, melyről egy kislemez jelent meg, az Igaz vagy hamis című dalból. Az albumból 30 000 példány kelt el, ezzel elérte az aranylemez minősítést. 2002-ben Sub Bass Monster megjelentetett egy remixalbumot SBMX címmel.

Az albumon az előadó legismertebb dalainak remixváltozatai hallhatóak. 2006-ban jelent meg negyedik albuma. Erről három kislemez jelent meg: a Sub Bass Monster, a Rege a csodaszarvasról és az A mindent vivő sláger című dalokból. Szabolcs nem rég hét év után tért vissza a szakmába. Ez idő alatt befejezte a gimnáziumot és belekóstolt az egyetemi életbe. Az új album az utolsó. A gyurafirátóti rapper szerint ma már túlzsúfolt a magyar zenei piac. Legújabb dalaiban sokkal több a társadalomkritika, a főkérdés, pedig amit körüljár az, hogy mi lesz az országgal. Persze ezt is az ő sajátos humorával megfűszerezve tálalja. Hát pattogjon a bakelit és szóljon pár új szám is a klasszikusok mellett augusztus 29-én este, a Nyugat-magyarországi Egyetem Savaria Campusának udvarán. A megjelenés természetesen kötelező gólyáknak, pásztoroknak, de azoknak is, akik még emlékeznek a 90-es évek legjobb magyar slágereire. Szombathely Nyárzáró Fesztivál - GÓLYATÁBOR 2014.

Még nem küldtek hozzászólást
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be.

Még nem értékelték