Sopron On-line
Navigáció
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Keress minket facebookon
MTI

A 44. héten történt
A 44. héten történtGyőr-Moson-Sopron megyében az elmúlt héten negyven eseményhez vonultak a hivatásos tűzoltó egységek. A tűzesetek és műszaki mentések során kilenc ember megsérült. Hétfő reggel két személyautó ütközött a 82-es főút 71-es kilométerénél, Győrújbarát térségében. A balesetben ketten megsérültek, egyiküket a győri hivatásos tűzoltók szabadították ki a jármű roncsai közül. A két sérültet a mentők kórházba szállították. A műszaki mentés és helyszínelés idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

Kedd reggel kigyulladt és teljes terjedelmében égett egy személyautó az M1-es autópálya Hegyeshalom felé vezető oldalán, Győrújbarát közelében. A lángokat a győri hivatásos tűzoltók oltották el. Az autó három utasa a járművet időben elhagyta, így személyi sérülés nem történt. Kedden az erős szél miatt öt esetben riasztották a soproni hivatásos tűzoltókat útra, villanyvezetékre dőlt fákhoz és szél által meglazított, veszélyt jelentő tárgyakhoz. A soproni Makó és Kertekalja utcában a kidőlt fák a parkoló autókban is kárt tettek. Egy tízemeletes ház tetejéről az antennát, egy melléképület tetejéről pedig egy bádoglemezt is elmozdított a szél. A soproni hivatásos tűzoltók felszámolták a káreseteket.

Csütörtök délután árokba hajtott és felborult egy személyautó Fertőrákoson, a Strand úton. A helyi önkéntes és a soproni hivatásos tűzoltók kerekeire állították, majd áramtalanították a járművet. Az autó négy utasát a mentők megvizsgálták, személyi sérülés nem történt. Péntek délelőtt szalagkorlátnak ütközött egy személyautó az M86-os autóúton, Szilsárkány közelében. A csornai hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet. A helyszínelés és műszaki mentés ideje alatt az érintett útszakaszon egy sávban haladt a forgalom.

Árokba hajtott és felborult egy személyautó vasárnap délelőtt Hegyeshalomnál, az M1-es autópálya határ felé vezető oldalán, a 171-es kilométernél. A mosonmagyaróvári hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet, melynek vezetőjét a mentők kórházba szállították. (gyor.katasztrofavedelem.hu)
Még nem küldtek hozzászólást
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be.

Még nem értékelték