Sopron On-line
Navigáció
Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó



Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Keress minket facebookon
fezen

sziget

strandfesztivál

campus

szin

MTI

Leteperték az MSZP alelnökét a rendőrök megsérült a dulakodásban videó
Leteperték az MSZP alelnökét a rendőrök megsérült a dulakodásban videóElőbb utóbb elfog szakadni a cérna, a mai szakszervezeti tüntetés után az MSZP bekeményített. A tüntetés végén Komjáthi Imre, az MSZP alelnöke felszaladt a színpadra, és felszólította a tömeget, hogy menjenek a Kossuth térre. Az MSZP politikus hívó szavára a tüntetők meg is indultak a tér felé. Először kb. 60 rendőr próbálta megállítani a térre igyekvő kb. 2-300 fős tömeget, de gyorsan felállt egy elég masszív rendőrsorfal, így úgy látszott sikerült megállítani a tiltakozó munkavállalókat. https://www.facebook.com/mszpfb/videos/2321004621306490/

Komjáthi Imrét ekkor teperték le a rendőrök, a legnagyobb baloldali párt az incidensről közreadott egy videót és közleményben tiltakozik az eset miatt. Mint írják, az MSZP tiltakozik az ellen az eljárás ellen, ahogyan a párt alelnökét Komjáthi Imrét a földre teperték a karhatalom emberei a Kossuth téri szakszervezeti tüntetésen. Tájékoztatjuk a közvéleményt, hogy Komjáthi Imre csupán a szakszervezetek felhívásának tett eleget, amikor megkísérelte a rendőri blokád alatt lévő Kossuth tér visszafoglalását.

Komjáthi Imrét a rendőrattak után térdsérüléssel kórházba szállították, jelenleg a Fiumei úti sebészeti ügyeleten vizsgálják. Az MSZP továbbra is kiáll a munkavállalók jogaiért, valamint minden politikusáért, aki síkra száll a munkavállalói jogok mellett. Büszkék vagyunk Komjáthi Imrére!- zárul a párt közleménye. Amúgy az eset után Komjáthi Imre is megszólalt, a Hír Tv híradójának azt mondta, hogy azért intézte ezt a kezdeményezést, mert hat gyermekes családapaként 33 évet dolgozot a vegyiparban, ő pontosan tudja, hogy mit jelent a 400 óra túlóra, de a parlamentben alvó képviselőknek fogalmuk sincsen. Egyszerűen nem zárulhat úgy le a tüntetés, hogy ne történjen valami- mondta a politikus. (hirhugo.hu)






Még nem küldtek hozzászólást
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be.

Még nem értékelték