Sopron On-line
Navigáció
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Keress minket facebookon
MTI

Shotokan Tigrisek SE Túrák és verseny
Shotokan Tigrisek SE Túrák és verseny2019. január 1-én délután 14:00 órai kezdettel évnyitó családi túrát szervez a Shotokan Tigrisek Karate SE Prinz pihenőtől (Lővér fürdő felső parkolója). A túra családi túra, de mindenkit szívesen látnak, aki lassú, beszélgetős tempóban szeretne egy jót sétálni. A túra díjmentes. Útvonal: Prinz pihenő (Uszoda) - Deák-kút - Kalandpark - TV torony - Károly-kilátó (itt pihenő és játszási lehetőség a gyerekeknek) - Sípálya - Dalos-kő - Muck emlékmű - Uszoda

2019. január 6-án vasárnap 7:00 órakor Balfról (buszforduló, ivókút) indul utolsó felkészítő túra az Extrem Burgenland. A táv 40 kilométer lesz, de lesz lehetőség több helyen is kiszállni, ha valaki nem szeretne végig jönni. A túra teljesítménytúra.

Az egyesület a Wacław Felczak Alapítványnál sikeresen pályázott egy lengyel-magyar barátság erősítését célzó rendezvény megszervezésére. A pályázati pénzből egy két napos edzőtábort szervezünk február 22-23-án, amely nem csak az edzésről szól, hanem kapcsolatépítésről és Sopron kultúrájának, történelmének megismertetéséről is. Az edzőtáborban részt vevő lengyel és a magyar karatésok és családtagjaik városnézésen és csapatépítőn is részt vesznek teljesen ingyenesen. A tábort 2019. február 24-én vasárnap egy nemzetközi karate verseny fogja zárni, amelynek érdekessége, hogy kétfajta versenyrendszerben is megmérettethetik magukat a versenyzők. A tradicionális Ippon Shobu szabályrendszer mellett először szerveznek a következő olimpián bemutatkozó WKF szabályrendszerben is versenyt. A rendezvényre elfogadta meghívásunkat Barcza Attila országgyűlési képviselő és Bóné Zoltán a Versenysport Szövetség főtitkára is.

Még nem küldtek hozzászólást
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be.

Még nem értékelték