Sopron On-line
Navigáció
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Keress minket facebookon
ukandroll

volt

balatonsound

efott

vasmarock

alteraba

fezen

sziget

strandfesztivál

campus

MTI

Shotokan Tigrisek SE Túrák és verseny
Shotokan Tigrisek SE Túrák és verseny2019. január 1-én délután 14:00 órai kezdettel évnyitó családi túrát szervez a Shotokan Tigrisek Karate SE Prinz pihenőtől (Lővér fürdő felső parkolója). A túra családi túra, de mindenkit szívesen látnak, aki lassú, beszélgetős tempóban szeretne egy jót sétálni. A túra díjmentes. Útvonal: Prinz pihenő (Uszoda) - Deák-kút - Kalandpark - TV torony - Károly-kilátó (itt pihenő és játszási lehetőség a gyerekeknek) - Sípálya - Dalos-kő - Muck emlékmű - Uszoda

2019. január 6-án vasárnap 7:00 órakor Balfról (buszforduló, ivókút) indul utolsó felkészítő túra az Extrem Burgenland. A táv 40 kilométer lesz, de lesz lehetőség több helyen is kiszállni, ha valaki nem szeretne végig jönni. A túra teljesítménytúra.

Az egyesület a Wacław Felczak Alapítványnál sikeresen pályázott egy lengyel-magyar barátság erősítését célzó rendezvény megszervezésére. A pályázati pénzből egy két napos edzőtábort szervezünk február 22-23-án, amely nem csak az edzésről szól, hanem kapcsolatépítésről és Sopron kultúrájának, történelmének megismertetéséről is. Az edzőtáborban részt vevő lengyel és a magyar karatésok és családtagjaik városnézésen és csapatépítőn is részt vesznek teljesen ingyenesen. A tábort 2019. február 24-én vasárnap egy nemzetközi karate verseny fogja zárni, amelynek érdekessége, hogy kétfajta versenyrendszerben is megmérettethetik magukat a versenyzők. A tradicionális Ippon Shobu szabályrendszer mellett először szerveznek a következő olimpián bemutatkozó WKF szabályrendszerben is versenyt. A rendezvényre elfogadta meghívásunkat Barcza Attila országgyűlési képviselő és Bóné Zoltán a Versenysport Szövetség főtitkára is.

Még nem küldtek hozzászólást
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be.

Még nem értékelték