Sopron On-line
Navigáció
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Keress minket facebookon
ukandroll

volt

balatonsound

efott

vasmarock

alteraba

fezen

sziget

strandfesztivál

campus

MTI

NEM ZÁRKÓZIK EL NEMÉNY ANDRÁS POLGÁRMESTER-JELÖLTSÉGÉTŐL A JOBBIK SZOMBATHELYEN
NEM ZÁRKÓZIK EL NEMÉNY ANDRÁS POLGÁRMESTER-JELÖLTSÉGÉTŐL A JOBBIK SZOMBATHELYENFolyamatosak az egyeztetések a párt és a baloldali összefogás között, végleges döntés azonban még nincsen.
A 24.hu egy cikket jelentetett meg azzal kapcsolatban, hogy egy pénteki sajtótájékoztatón jelentik be a baloldali összefogás jelöltjeit az őszi önkormányzati választásokra.

Ezt tisztázva küldött a párt közleményt, amiben azt írják, hogy a Jobbik a Balassa Péter által vezetett szombathelyi szervezettel egyeztetve, a tagság véleményét meghallgatva és a megfelelő országos szintű testületi döntések után fogja meghozni a döntést arról, hogy kit támogat vagy indít polgármesterjelöltként a vasi megyeszékhelyen, illetve milyen módon indul a párt Szombathelyen az önkormányzati választáson. A 24.hu állításával szemben Bana Tibor, a Jobbik Vas megyei országgyűlési képviselője nem vesz részt a pénteki sajtótájékoztatón, hiszen semmilyen konkrét megállapodás nem született még a szombathelyi helyhatósági választásra vonatkozóan.

A Jobbik a megfelelő egyeztetések után a lehető legalkalmasabb polgármester jelöltet és a lehető legjobb megoldást kívánja megtalálni, a változást akaró szombathelyiek érdekeit szemünk előtt tartva. Bana Tibor a Magyar Hangnak azt mondta, hogy vannak és voltak is természetesen egyeztetések Szombathelyen, de megállapodás még nem született. (ugytudjuk.hu)Még nem küldtek hozzászólást
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be.

Még nem értékelték