Sopron On-line
Navigáció
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Keress minket facebookon
ukandroll

volt

balatonsound

efott

vasmarock

alteraba

fezen

sziget

strandfesztivál

campus

MTI

Emelt fővel állok a bíróság elé - így reagált Czeglédy
Emelt fővel állok a bíróság elé - így reagált CzeglédyÍgy többé nem a leplezetlenül politikai érdekeket szolgáló ügyészség irányít, hanem a bíróság, és kiderülhet, van-e magyar jogállam – így kommentálta Czeglédy Csaba az ügyészség hétfői bejelentését, hogy végre elkészült a vádirat ellene és 20 társa ellen. Számítottunk rá, hogy a héten meglesz a vádemelés, mert nagy volt a csend az elmúlt hetekben, több nyomozati irat már nem érkezett. Azt gondolom, jó, hogy végre megvan a vádemelés, mert így már nem a törvényeket ebben az ügyben is két lábbal tipró, leplezetlenül politikai érdekeket szolgáló ügyészség a rendelkezési jogkör gyakorlója, hanem a bíróság – kommentálta a hétfőn reggel bejelentett vádemelést Czeglédy, miután a hvg.hu-tól értesült az ügyészség lépéséről.

A Csongrád Megyei Főügyészség utolsó húzása az volt, hogy gyáva módon megakadályozták, hogy műszeres vallomásellenőrzéssel, vagyis poligráffal ki legyek hallgatva. Hiába indítványoztuk ezt is egy hónapja, még csak el sem utasították. Nekem nem lett volna félnivalóm attól, hogy így hallgassanak ki – mondta a baloldali politikus-jogász, hozzátéve, hogy a költségvetési csalási ügyben érdemben – akkor is saját kezdeményezésére – 2017 októberében hallgatták ki utoljára, azóta pedig már kétszer módosították a gyanúsítást.

Ki fog derülni. Mivel nem követtem el bűncselekményt, és a munkatársaim sem, így emelt fővel állok a bírósági tárgyalások elé. Sok minden ki fog derülni arról, hogyan szenvedett csorbát a magyar jogállam az elmúlt években – jelentette ki. Ha ennyien álltok mellettem és támogattok, akkor lesz erőm folytatni a küzdelmet folytatja Czeglédy. (hvg.hu, Czeglédy Csaba, fotó: Isza Ferenc)


Még nem küldtek hozzászólást
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be.

Még nem értékelték