Sopron On-line
Navigáció
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Keress minket facebookon
ukandroll

volt

balatonsound

efott

vasmarock

alteraba

fezen

sziget

strandfesztivál

campus

MTI

Ez a legsötétebb időszak a rendszerváltozás után
Ez a legsötétebb időszak a rendszerváltozás utánA tavaly decemberi MTVA-s történésekben részt vevő országgyűlési képviselők közül hárman, Szél Bernadett, Hadházy Ákos, valamint Varju László is az ügyészségen tekintett be az feljelentések nyomán indult nyomozás irataiba.

A megtekintés után Hadházy Ákos lépett először a mikrofonhoz, aki elmondta a sajtó képviselői előtt: céljuk az iratokba való betekintés volt, ezen számukra kiderült, hogy senkit sem hallgattak meg a nyomozók eddig a sértettek és a tanúk között. Fontos momentumnak tartja a független országgyűlési képviselő, hogy a nyomozók bekérték a 2017-es a beléptetési szabályzatot, szerinte azonban az nem egyezik meg azzal, ami a jelenleg a „közmédia” honlapján megtalálható, ugyanis abban már nincs benne az, hogy országgyűlési képviselők léphetnek be az MTVA épületébe. 1700 gigabájtos kamerafelvétel, 200 oldal nyomozati anyag – ebben Szél Bernadett szerint elképesztő hazugságok vannak, ugyanis – mint azt Hadházy után elmondta – azt állítják benne, hogy megharapták a képviselők a biztonsági őröket, de az nem derült ki számára, hogy pontosan ki. Kihangsúlyozta: az MTVA azt állítja, hogy még a Facebook-élőkhöz is forgatási engedély kell. Végezetül megállapította: ez a rendszerváltozás utáni időszak egyik legsötétebb időszaka.

Varju László – aki harmadikként lépett a mikrofonok elé – elmondta, a 200 oldal írásos anyag hazugság, az állami intézmények összejátszása az országgyűlési képviselők ellen a nyílt diktatúra része. (mandiner.hu)


Még nem küldtek hozzászólást
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be.

Még nem értékelték