Sopron On-line
Navigáció
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Keress minket facebookon
ukandroll

volt

balatonsound

efott

vasmarock

alteraba

fezen

sziget

strandfesztivál

campus

MTI

UNG>EXIT>AMI
UNG>EXIT>AMI2019.02.06. Soproni Egyetem Alkalmazott Művészeti Intézetének igazgatójának, U. Nagy Gábornak a munkaviszonyát megszüntették. Tény, hogy előzetesen nem tájékoztattak bennünket. A folyamatról nem értesültünk, tehát valószínű, hogy ez egy gyors döntés volt. Szeretnénk kifejezni felháborodásunkat a kar felé és letenni a voksunkat U. Nagy Gábor és az AMI mellett. “Aki lemaradt volna. A kiváltó ok: Az Intézetben UNG szavazást kezdeményezett az AMI győri egyetemhez való integrációjáról. A kari vezetés válasza rektori utasításra UNG eltávolítása volt.” írta Katona Vilmos az AMI egyik tanára

“Történelmi helyzet van. A tanári kar és a dolgozók egységesen kiállnak a tervezett integráció mellett, az AMI kezdeményezését a megfelelő fórumokra elküldtük. Az integrációt (a SoE tudta nélkül, de mindvégig jogszerűen) U. Nagy Gábor intézetigazgató készítette elő a tanári kar teljes egyetértésével, hónapokon át. Ezt megtudván a SoE vezetése úgy döntött, hogy az intézetigazgatót azonnali hatállyal eltávolítja. Nem is tudom mit reméltek ettől az intézkedéstől.

1. U.Nagy Gábor azonnali visszahelyezése minden, február 5-éig betöltött pozíciójába.
2. Az AMI oktatói, dolgozói és hallgatói egységesek, nem szabad hagyni, hogy megosszanak bennünket bármilyen ígéretekke ” írta Hadas László az AMI tanára (UNG FOR PRINCIPAL)
Még nem küldtek hozzászólást
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be.

Még nem értékelték