Sopron On-line
Navigáció
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Keress minket facebookon
fezen

sziget

strandfesztivál

campus

szin

MTI

Czeglédy Csaba borított
Czeglédy Csaba borítottCzeglédy Csaba facebook oldalán írja: Őszintén megmondom, nagyon jó a lelkemnek, hogy ennyien mellettem álltok, támogattok. Nem gondoltam volna, hogy ennyien érdeklődtök irántam, szurkoltok és segítetek. Köszönöm! Sokan még a szűk környezetemben is azt mondták: ne számítsak arra, hogy pozitív lesz a fogadtatásom, a kormánymédia megtette a hatását, nagyon sokan elfordultak tőlem, és mindaz amit tettem az emberekért, nem számít már. Páran még azt is a fejemhez vágták, hogy burokban élek, és nehogy azt higgyem pár Facebook lájk és hozzászólás miatt, hogy bármit is számítok.

Egy barátom küldött ma reggel egy kimutatást. Ez a Facebook statisztikája erről a hétről. Beletette a szombathelyi közéleti szereplőket, kiegészítve a budai ejtőernyőssel. Ez a táblázat önmagáért beszél. Mondhatnám megint: a számok nem hazudnak. A hivatalos oldalam iránt az emberek többen érdeklődnek, mint a többiekért összesen. (A jobb oldali oszlop a lényeg: a hivatkozott közszereplő oldalán ennyi aktivitás volt ezen a héten.)

Azt még megértem, hogy a kormánypárti politikusoknak annyira nem fontos a Facebook, mivel a kormánypárti sajtótól - ide értve természetesen a Vas Népét és a vaol-hu-t - megkapják a nekik és választóiknak szükséges nyilvánosságot. Azonban a helyi ellenzéki politikusokat nem értem. Nekik nagyon nincsen más lehetőségük, mint a Facebook adta nyilvánosság. Vagy nem élnek vele, vagy ha igen, akkor nem kíváncsiak rájuk az emberek. Az pedig nagyon elkeserítő, hogy a baloldali összefogás az elhunyt Gyebrovszki János körzetében egy gyakorlatilag ismeretlen embert akar indítani. (Czeglédy Csaba)

Még nem küldtek hozzászólást
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be.

Még nem értékelték