Sopron On-line
Navigáció
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Keress minket facebookon
MTI

Shotokan Tigrisek SE
Shotokan Tigrisek SE2019. február 22-24- között rendezi a Shotokan Karate SE a Barátság Kupát és az edzőtábort Sopronban. A Wacław Felczak Alapítvány támogatásával megvalósuló rendezvényen magyar és lengyel karatésok pénteken és szombaton edzőtáboroznak városunkban, majd vasárnap kiegészülve osztrák és további magyar versenyzőkkel összemérik a tudásokat. Több mint 30 lengyel fiatal fog 3 napot városunkban tölteni, ahol a sport mellett kulturális programokon is részt vesznek. Tűztorony látogatás és zenés ismerkedő est is lesz a programban. Védnöki felkérést elfogadta Boné Zoltán, a versenysport szövetség főtitkára is, aki szintén megtiszteli személyes jelenlétével a rendezvényt.

Az egyesület 2019. március 2-án szombaton 18:30-as kezdéssel éjszaki családi mini túrát szervez a soproni erdőbe. A túra 5km-es távján ingyenesen részt vehet, aki szeretne egy kellemes esti sétát tenni az sötét erdőben. Fejlámpa illetve zseblámpa használata ajánlott. A túrát lassan sétálva teszik meg.
Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/532034680638726/

2019. február 16-án rendezték Vasváron a XIX. Sakura Kupa WKF országos shotokan karate versenyt. 10 fős csapattal vágtak neki az év első versenyének. Bár most arany érmet nem hoztak el, de szépen szerepelt mindenki és próbálta megvalósítani az előzetesen megbeszélteket. Egyesület vezetője Gáncs Krisztián is megmérettette magát és a dobogó második helyére állhatott formagyakorlatban. A csapatot Szalai László segítette a versenyen. A verseny két versenyzőnek az első állomás volt a felkészülésükhöz az idén júliusban Csehországban megrendezendő SKIF Világbajnokságra.

Eredményeink:
2. hely
Vass Hunor
Gáncs Adrienn
Halász Kornél
Gáncs Dávid (felnevezés)
Tarnai Krisztián (kumite)
Gáncs Krisztián
Gáncs Nóra (felnevezés)

3.hely
Tátrai Dóra (felnevezés)
Gáncs Dávid
Gáncs Adrienn (felnevezés)
Tarnai Krisztián (kata)

5.hely
Tarnai-Németh Kilián
Gáncs Nóra
Tátrai Dóra
Gergácz Péter
Halász Kornél

Még nem küldtek hozzászólást
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be.

Még nem értékelték