Sopron On-line
Navigáció
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Keress minket facebookon
MTI

A házi őrizetből szabadult Czeglédy keményen beszólt a szombathelyi politikában egyre nagyobb szerepet kapott LMP-nek
A házi őrizetből szabadult Czeglédy keményen beszólt a szombathelyi politikában egyre nagyobb szerepet kapott LMP-nek„...fürdenek abban a sikerben, amihez az égvilágon semmi közük nincsen.” – írja. Tegnap írt a nyugat.hu arról, hogy a szombathelyi polgármester ellenzéket bíráló telefonos kampányára egy LMP-s képviselőjelölt válaszolt – szintén telefonos kampánnyal. Úgy látszik, a telefon nem csak a mi életünkbe csörgött bele, hanem hallhatta az üzenetet Czeglédy Csaba is, akinek a házi őrizetét pont tegnap szüntette meg a bíróság. Nyilvános Facebook posztjában ezt írja:

„Nem akarom elrontani ezt a szép napot, de nem tudom szó nélkül hagyni, hogy az az LMP, akik öt éve az önkormányzati választások előtt cserben hagyták a baloldali összefogást (az MSZP-t, a DK-t, az akkor még létező Együttet, a Szolidaritást és az Éljen Szombathely Egyesületet), és elindultak velünk szemben, most hirtelen úgy tesznek, mintha a fideszes városvezetés vesszőfutásához és az elmúlt időszak sikereihez bármi közük is lenne.”

Beszámol arról, hogy még MSZP-s politikusként és helyi képviselőként öt éve hogy egyeztetett az LMP-vel, hogy induljanak közösen a helyi választásokon, s az előrehaladott tárgyalásokat – szerinte ¬hogy rúgta fel Schiffer András. Emiatt kevesebb körzetet nyertek a vártnál. „Azontúl, hogy a Fidesz helyben nem tud elszámolni 11-ig és összevesztek a többséget biztosító saját alpolgármesterükkel, azért alakulhatott ki a mostani helyzet, mert a baloldalnak kilenc szavazata van a közgyűlésben. Ha nem lenne egyben kilenc szavazatunk, akkor teljesen mindegy lenne, hogy Balassa és Molnár hogyan szavaznak.”

Czeglédy ezt még tovább is fokozza:

„Most pedig az az LMP, akik önerőből be sem jutottak a képviselő-testületbe, akik még tavaly tavasszal sem fogtak össze velünk Szombathelyen, fürdenek abban a sikerben, amihez az égvilágon semmi közük nincsen.” Ungár Péter szombathelyi szerepvállalásról is meg lehet a véleménye Czeglédynek és valószínűleg az ellenzéki telefonos kampányt sem Németh Ákossal bonyolította volna le, mert az összefogás képviselő-jelöltjéről ezt írja: „Ráadásul az a Németh Ákos,... aki a közéletben semmit nem tett le az asztalra, aki még beszélni sem tanult meg, gazdája, a zavaros hátterű és motivációjú budai milliárdos, Ungár Péter pénzéből okítja a szombathelyieket.” (nyugat.hu, Czeglédy Csaba)

Még nem küldtek hozzászólást
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be.

Még nem értékelték