Sopron On-line
Navigáció
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Keress minket facebookon
ukandroll

volt

balatonsound

efott

vasmarock

alteraba

fezen

sziget

strandfesztivál

campus

MTI

Őrületes hangulat az ÁRKÁD Party Arénában Quentin Mosimann show-ján
Őrületes hangulat az ÁRKÁD Party Arénában Quentin Mosimann show-jánCsík Zenekar, Kiscsillag, Magna Cum Laude, Paddy And The Rats, Supernem, Szabó Balázs Bandája… csak néhány nagy név a SZIN 2. napjának fellépői sorából; és persze egy kiváló francia dj, Quentin Mosimann, aki nemcsak dj produkciójával, de kiváló hangjával és dob játékéval is elkápráztatta a SZIN közönségét. Ismét nagy tömeg gyűlt össze a SZIN 2. napján, hogy kitombolja magát a nyár utolsó nagy fesztiválján. A 6 különböző színpadon zajló koncertek sora tovább folytatódott, olyan neves fellépőkkel, mint a Csík Zenekar, akik varázslatos hangulatot keltettek a SZIN Nagyszínpadán. Több dalt a Kiscsillag frontemberével, Lovasi Andrással adtak elő, mely tovább fokozta az egyébként is felemelő zenei élményt. A zenekar tagjai ellátogattak a Jövőnk Energiája Interaktív Kamionba, az MVM Paks II. interaktív kiállítására is, ahol egy atomerőmű szimulátoron tapasztaták meg, hogyan sötétülne el az ország, ha nem létezne a Paksi Atomerőmű.

A szimulátor után a zenekar kipróbálta az áramfejlesztő kerékpárt is, a rövid, de kimerítő tekerés után pedig azzal szembesültek, hogy nem tudnak kerékpárral annyi villamos energiát előállítani, amely elegendő lenne a saját koncertjükhöz. A Nagyszínpad előtt hatalmas tömeg fogadta a Kiscsillag koncertjét is, melyet a Magna Cum Laude követett, ismét egyedülálló SZINes hangulatot teremtve a Partfürdőn a Tőlük már jól megszokott módon. Az NNG Live! sátor a 2.napon is megtelt, nem is egyszer, hiszen sorra követték egymást a jobbnál jobb koncertek. Az ír punk-rock kocsmazenét játszó Paddy And The Rats frenetikus hangulatot keltett, a közönség szó szerint együtt mozgott a bandával, követve a frontember utasításait. A FISH! és a Supernem után az Alvin és a Mókusok koncertje következett, melyet ugrálva, tombolva kísértek végig a SZIN rajongók. A SZINtéren a Sardinelli és a Tha Shudras léptek fel, míg a Medence Színpadon Boc, Pipe és a Wowbagger dalaitól volt hangos a fesztivál, átadva a terepet a silent disconak.

Igazi arénává változott az ÁRKÁD Party Aréna sátra, ahol 21 órától kincsesszabi melegítette be a közönséget átadva a dj pultot Quentin Mosimann-nek, aki felejthetetlen élményt nyújtó show-jával szinte felrobbantotta a party sátrat. A Fun Radio felmérése alapján 2014-ben a legjobb francia DJ-nek választott fiatal tehetség
fergeteges hangulatot teremtett, kiváló hangjával, dob produkciójával egyedüli élményt adva a jelenlévőknek. A lemezeket éjféltől Edo Denova forgatta, akit Andro és Dj Lennard követett, hajnalig fenntartva a bulit. A SZIN 3. napja is igazi zenei csemegét kínál majd a fesztiválozóknak, ezen a napon lép fel ugyanis többek között a Republic, az Irie Maffia, a Quimby, Zagar, a HS7, a Gypo Circus, és a Boney M legnagyobb slágereivel Sheyla Bonnick és a Star Jam Session is.

Még nem küldtek hozzászólást
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be.

Még nem értékelték