Sopron On-line
Navigáció
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Keress minket facebookon
MTI

KOSZTÜMÖSSZICÍLIAI MAFFIASOROZATOT HOZ AZ EPIC DRAMA
KOSZTÜMÖSSZICÍLIAI MAFFIASOROZATOT HOZ AZ EPIC DRAMA’70-es évekbeli hangulat, Pink Floyd-ihlette zeneiség, oldtimer autók, sportzakók, bűnözők ésbűnt üldözők – ez a Maltese, a maffianyomozó. A rejtélysorozat a 20. századi, sokáig csak legendának hitt maffia működését és kibogozhatatlan szálait mutatja be, olykor hírhedt személyek megidézésével is. A március 2-án rajtoló szombat esti program főszereplője Kim Ross Stuart, de kiemelkedő a „homlokcsapkodós” Marco Leonardi alakítása is.

Anno sokáig állították, hogy a maffia csak hírnévhajhász újságírók által kitalált fogalom, és amíg létezését cáfolták, addig aza háttérben megbújva egyre növekedett. A Maltese, a maffianyomozó a törzshelyhez, Szicíliába utaztat, ahol a ’70-es évekbeli „aranykorszakot” mutatja be sorozatfilmes formában.A maffiában éppen ekkor messzemenő átalakulás rajzolódik, hiszenegy heroinfinomító tevékenységetMarseilles-ből Szicíliába költöztettek. DarioMaltese(akit a több filmdíjasKim Ross Stuart /Válás francia módra, Szívügy/ alakít)is ekkor tér vissza szülőhazájába.Apja halálát követően rá kell döbbennie, hogy a bűnözés sokkal közelebb áll hozzá, mint azt valaha is el tudta volna képzelni. Maltese saját életét kockáztatva tárja fel a törvényellenesség és a korrupció összetett rendszerét, ideértve nagy hatalmú, de gyakorlatilag érinthetetlen polgárokat, kormányszereplőket, bűnözőket és bérgyilkosokat – utóbbiból olyanokat is, akiknek megbízása éppen a nyomozó kiiktatására szól.

A sportzakós, vintage Alfa Romeoval furikázó főhőstMarco Leonardi(CinemaParadiso, Alkonyattól pirkadatig, Volt egyszer egy Mexikó) egészíti ki a sorozatban. Az ausztrál színészkiválóság dolgozott már sokak között Antonio Banderasszal, SalmaHayekkel és Johnny Depp-pel, Tornatorevel, Tarantinoval és Rodríguezzel.„Marco Leonardi olyan színész, akit lát az ember és kiváló. Aztán jön egy másik film és tudod, hogy már láttad valahol, de semmi pénzért nem jut eszedbe, csak megint nyugtázod, hogy ejj, de kiváló. Aztán jön egy harmadik film és akkor beugrik, hogy hoppá!Itt van az a zseniális színész két valahavolt legjobb filmből. Szóval ilyen színész Marco Leonardi. Homlokcsapkodós” – írja Morzsa egy internetes kommentben.

A Maltese, a maffianyomozókülönböző történelmi alakokkal erősítitovább a kép és cselekmény hatását – olyan elhíresült személyekkel, akikről az információkaz alvilág legmélyebb bugyraiból kerültek napvilágra, a sorozatban pedig tetteik mentén fogjuk felismerni őket. Az izgalmakat a Pink Floydra hajazó zene fokozza, amely egyúttalaz időben is visszarepít –mindezt a New York filmfesztiválon már elismert RalfHindelbeutelnekköszönhetjük. Az alvilági életet a tévénézők március 2-tól szombatonként este 9-kor követhetik nyomon az EpicDrama csatornán.

Még nem küldtek hozzászólást
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be.

Még nem értékelték