Sopron On-line
Navigáció
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Keress minket facebookon
MTI

A kilencvenes évek MTV-hőskorának kedvenc hardcore punk zenekara érkezik Debrecenbe
A kilencvenes évek MTV-hőskorának kedvenc hardcore punk zenekara érkezik DebrecenbeDebrecen - Újabb külföldi fellépővel bővült a Campus Fesztivál koncertkínálata: a Dog Eat Dog is fellép majd a nyáron a Nagyerdőben. Újabb külföldi fellépő kilétét hozták nyilvánosságra a szervezők a fesztivál közösségi oldalán. Eszerint a Campus Fesztivál vendége lesz a kilencvenes évek MTV-hőskorának kedvenc rap-rock/hardcore/skate punk zenekara. A Dog Eat Dog július 19-én, pénteken 19.10-től lép színpadra a Krones Aréna Sátorban. A New Jersey-i zenekar klasszikusai bőven túlmutatnak a nosztalgiafaktoron – az egykori slágerek ma is ugyanolyan erővel késztetnek ugrálásra, mint a Music Television fénykorában. Eközben azt se mondhatjuk, hogy teljesen híján lennénk az aktualitásnak, hiszen

Az új fellépő bejelentése mellett közzétették online a Campus Fesztivál zenei programjának legnagyobb részét már tartalmazó "füzetet" is. Az idei Campusra a Dog Eat Dog mellett eddig tíz külföldi fellépőt jelentettek be: jön Alan Walker, a Limp Bizkit, Willy William, a Delinquent Habits, a Seafret, Alice Phoebe Lou, Nora En Pure, az Amsterdam Klezmer Band, a Satellites és az Oh Maddie is. A 250 magyar előadó között biztosan ott lesz a Campus Fesztiválon a Tankcsapda, a Halott Pénz, a Quimby, Rúzsa Magdolna, a Punnany Massif, Horváth Tamás, az Irie Maffia, a 30Y, a Bagossy Brothers Company, az AWS és a Road.

Az idei Campust július 17-e és július 21-e között rendezik meg. A bérleteket jelenleg 24990 forintért lehet megvásárolni, s már a napijegyeket is meg lehet venni.
Még nem küldtek hozzászólást
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be.

Még nem értékelték