Sopron On-line
Navigáció
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Keress minket facebookon
MTI

Shotokan Tigrisek SE
Shotokan Tigrisek SE2019. július 19-22 között rendezték meg a csehországi Hradec Kralovéban a Shotokan Karate International Federation Világbajnokságát 50 ország részvételével. A Shotokan Tigrisek SE 3 fővel képviselte magát a SKIF magyar válogatottjában a közel 1300 fős mezőnyben (2000 nevezés). Pénteki napon az egyéni számokban voltak érdekeltek. Gáncs Dávid korán reggel kezdte a katázást (formagyakorlat) a 62 fős kadett kategóriában, de sajnos a szép kata ellenére későbbi döntős ellenfelétől 4-1-re kikapott. Másodiknak Gáncs Adrienn lépett tatamira és zászlós fordulókat sikeresen teljesítve egészen a 8-as döntőig jutott, ahol a 7. helyett szerezte meg.

A mezőny erősségét mutatja, hogy csak 0.1 pontra volt a ötödik és 0.2 pontra a harmadik helytől. A master kategóriában az egyesület vezetője Gáncs Krisztián egyéni katában nem jutott be a legjobb 32 közé. Vasárnap master kata csapatban voltak még érdekeltek a 150+-os férfi kategóriában egy olyan csapattal, amely csak nem sokkal a Vb előtt állt össze. A Lovász György (Szarvas), Uray Iván (Debrecen) és Gáncs Krisztián (Sopron) összeállítású csapat a rövid felkészülés ellenére elégedetten jött le a tatamiról és a 9. helyen zárta a versenyt.

A magyar csapat összességében szépen szerepelt és 2 arany, 1 ezüst és 3 bronz éremmel zárta a versenyt. Jövőre Hollandiában Európa Bajnokságot, majd 2022-ben Tokióban Világbajnokságot rendez a szervezet. Az egyesület pedig novemberben nemzetközi edzőtábort és versenyt szervez Sopronban a Visegrádi 4-es országok és Ausztria részvételével.
Még nem küldtek hozzászólást
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be.

Még nem értékelték