Sopron On-line
Navigáció
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Keress minket facebookon
MTI

A VIASAT WORLD SZEREZTE MEG A WORLD ON FIRE JOGAIT
A VIASAT WORLD SZEREZTE MEG A WORLD ON FIRE JOGAITKözép- és Kelet-Európában az Epic Drama tévé csatorna ad otthont a sikervárományos sorozatnak. London: a Viasat World nemzetközi médiavállalat bejelentette, hogy disztribúciós partnere, az ITV Studios Global Entertainment révén hozzá kerültek a többszériás World onFiresorozat műsorsugárzási jogai. A korszakalkotó történelmisorozat hazánkban az EpicDrama csatornán lesz elérhető 2019 őszétől.

A BBC One megbízásábólaMammothScreenProduction (a Poldark-szériák gyártója) által készítettkorszakalkotó drámasorozat több díjnyertes író – többek között Peter Bowker(Ha hív a kötelesség) – összehangolt munkája. Ők egy szívszorító, több szálon futó drámát mutatnak be a II. világháborúról, hétköznapi emberek szemszögéből és történeteivel.Az egyesrészeket Európa-szerte több helyszínen vették fel: Lengyelországban, Franciaországban, Németországban és Nagy-Britanniában. A kezdő évad hét, egy órás epizódon keresztül vezeti végig a nézőt a háború első évén:ajelenetek eddig nem látott perspektívából mutatják be a háború kitörésének hátborzongató rémületeit, s közben nyomon követik az egyes országok karaktereinek egymásba fonódó sorsát.

A szereplőgárda a tehetséges helyi művészek mellett olyan színésznagyságokból áll, mint az Oscar-díjas Helen Hunt (Lesz ez még így se!,Twister, Számkivetett), az Emmy- és BAFTA-díjas Sean Bean(Trónok harca, A Gyűrűk Ura) és az Oscar-díjra is jelölt LesleyManville(Fantomszál, Demóna). Az egyes részek folytán Harrytől, a fiatal varsói fordítótól (aki nácikkal folytatott tárgyalásokba keveredik, miközben lengyel szeretőjét próbálja kicsempészni az országból) eljutunk Lois-ig, aki otthon vár a fiúra és egy új élet kezdetére. Nancytől, az amerikai háborús tudósítótól pedig a berlini Rossler családig visz a történet, akik aggódnak katona fiúkért, miközben próbálják a kormányzó náci rezsim figyelmét elterelnimásik, sérült gyermekükről.

– A World onFireaz a fajta prémium minőségű sorozat, amelyet az EpicDrama közönsége szeret. Nagyon örülünk, hogy megszereztük a jogait. Tele van szenvedélyestörténetekkel, méghozzáolyan hétköznapi emberekről, akiknek a II. világháború konfliktusaiformálták az életüket. Ebben a sorozatban minden van, lojalitás és brutalitás, bátorság és félelem, szerelem és veszteség, remények és álmok.Tapasztalataink alapjána nézőkegyszerre több földrajzi helyszínen játszódó történetet, karaktert, érzelemvilágot és adrenalin-érzetet is be tudnak fogadni, és ez várhatóan azősszel érkező World onFire esetében csak még intenzívebb élmény lesz – mondta el Karin Heijink, a Viasat World tartalmakért és termékekért felelős alelnöke.

–Az EpicDrama csatornával indulása óta szorosan együttműködünk, ennek köszönhetően több korhű dráma kapott már helyet a képernyőn, és tudtuk, hogy a World onFire tökéletesen illeszkedik az általuk képviseltekhez. Ez egy olyan sorozat, amelyről már a premier előtt is sokan beszélnek – és arra hivatott, hogy az EpicDrama közönségének szívébe és tudatába vésse be magát – tette hozzá Jennifer Ebell az ITV Studios Global Entertainment értékesítési alelnöke.

Még nem küldtek hozzászólást
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be.

Még nem értékelték