Sopron On-line
Navigáció
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Keress minket facebookon
MTI

LILA SZŐNYEGGEL MUTATTA BE A LÁNGOLÓ VILÁGOT AZ EPIC DRAMA VARSÓBAN
LILA SZŐNYEGGEL MUTATTA BE A LÁNGOLÓ VILÁGOT AZ EPIC DRAMA VARSÓBANSztárokat felvonultató, exkluzív premiert tartott az EpicDrama csatorna nemzetközileg is elismert II. világháborús sorozatának, a Lángoló világnak(World onFire).A szereplők, többek között a brit JULIA BROWN és JONAH HAUER-KING,a lengyel ZOFIAWICHLACZ, TOMASZ KOTés BORYSSZYC,valamint a vezető producerek az ikonikus kulturális központban, a Koneserbenjelentették be érkező sorozatuk premierjének dátumát: 2019. november 10-ét.

Az eseményre a lengyel sajtó és a kábelszolgáltatók mellett Közép- és Kelet-Európából is érkeztek médiumok, hogy részt vegyenek a többszörös díjnyertes Peter Bowker által írt epikus történelmi drámazártkörű bemutatóján. Avendégek a tévécsatorna színvilágához illeszkedve lila szőnyegen vonultak be, ahol a hírességek megálltak egy-egy fotóra, és nyilatkoztak arról is, melyik volt a kedvenc részük a forgatásból. Azérdeklődők mindezt élőben nézhették végig az EpicDrama lengyel Facebook oldalán (az oldal életében ez volt az első élő streamelés, s mindezt 160.000-ren követték végig!).

Jonah Hauer-King,aki hatalmasat alakít a sorozat kulcsszereplőjeként, az idill pillanatait megörökítő jeleneteket emelte ki: „Örömet, boldogságot és Varsó vibrálását kellett visszatükröznünk – egy fiatal és gondtalan szerelmet egy olyan történelmi időszakban, amikor minden nagyon sötét és bonyolult volt” – nyilatkozta a színész.

– Úgy tapasztaljuk, hogy a többnyelvű és több helyről szóló történetek népszerűek a régióban, a nézők belemerülnek a karakterekbe, átérzik az érzelmeket és az adrenalint. Varsó központi szerepet játszik a Lángoló világban, így ezt a várost találtuk tökéletesnek a következő hónapokra szánt kiemelt sorozatunk bemutatására – mondta Karin Heijink, a Viasat World médiavállalat (amelyhez többek között az EpicDrama csatorna tartozik) tartalmakért és termékekért felelős alelnöke.– Igyekszünk a legjobb drámákkal feltölteni a műsorfolyamot, és már magunk is izgatottan várjuk, hogy a Lángoló világ Közép- és Kelet-Európa képernyőire kerüljön. Igen magas befektetést követelt ez tőlünk, deelkötelezetten vállaljuk a csatorna színvonalának fenntartását.

A Lángoló világa konfliktus minden oldalát bemutatva, Európa országaiban – Lengyelország, Franciaország, Németország és Nagy-Britannia – járva meséli el a II. világháború történetét hétköznapi emberek életén keresztül.A szívszorító, több szálon futó dráma során nyomon követhetjük az egyes országok karaktereinek egymásba fonódó sorsát. A sorozat az említett neveken túl olyan színésznagyságokat vonultat még fel, mint az Oscar-díjas HELEN HUNT, az Emmy- és BAFTA-díjas SEAN BEAN és az Oscar-jelölt és LaurenceOlivier-díjas LESLEYMANVILLE.

A hét epizódból álló első évad 2019. november 10-én 21 órakor rajtolhazánkban, dupla résszel, és egészen december közepéig biztosítja az izgalmakat a vasárnap estékre.

Még nem küldtek hozzászólást
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be.

Még nem értékelték