Sopron On-line
Navigáció
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Keress minket facebookon
MTI

KIDERÜLTEK A 2020-AS EFOTT FŐ FELLÉPŐI
KIDERÜLTEK A 2020-AS EFOTT FŐ FELLÉPŐIAlig egy hónapja fixálódott, hogy az EFOTT 2020-ban is nyitja kapuit: csúsztatott időpontban, augusztus 26-30. között várja majd az érdeklődőket a Velencei-tó északi partjára. A szervezők, ahogy ígérték, mára közel 100 fellépő nevét tették közzé honlapjukon. A headlinerFloRida mellé hiánytalanul érkezika hazai szakma krémje!

Az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai találkozója immár 45. alkalommal készül felejthetetlenné tenni a nyarat. A vírus okozta nehézségeket leküzdve, a szervezők bizakodóan állnak a nyár utolsó heteihez, és a lehető legtöbbet próbálják belesűríteni a rendelkezésükre álló napokba. Azt nemrégiben megtudhattuk, hogy az amerikai rapper,FloRidaszuperkoncertje mellé érkezik a Wellhello, Horváth Tamás, a Brains és például a Cloud 9+ is, ma pedig kiderült, hogy többek között a Halott Pénz,Caramel,a Honeybeast,a Supernem,a Belga,a Fran Palermo, GanxstaZolee és a Kartel, SubBassMonster,valamint a tavaly vízibiciklin koncertet adó Lóci játszik,de az élő csocsóban remeklőAWS is ott lesz a VVSI Velencei Evezőspályánál.

Az EFOTT egyik egyedisége, hogy mindig készül olyannal, ami még nem volt: fellépő-felhozatallal, különleges színpadi show-val, vagy éppen áthangszerelt zenével. A tavalyvendégénekesként elsőbálozóKirály Viktor idén például önálló koncertet ad az EFOTT-on!A közönség így élőben is hallhatjavadonatúj, a napokban debütáló slágerét.

– Elképesztően örülök a felkérésnek, hiszen szerettem volna a karrierembe még több fesztiváljelenlétet.Idén pedig az egyik legnagyobb hazai fesztivál nagyszínpadán játszhatunk a zenekarommal! Ez egy elismerés számunkra mind a közönségtől, mind a szervezőktől. Reméljük, hogy sokan részt vesznek majd az EFOTT-on, és biztonságban szórakozhatunk együtt – nyilatkozta Király Viktor, aki az előző évben, vendégszereplése utánhajnalig bulizott a Velencei-tó partján.

Az újdonságok mellettaz EFOTTazért megmarad hagyományánál, miszerintminden zenei stílusból felsorakoztat alternatívát,hogy mindenki megtalálja kedvencét a repertoárban. A honlaponmostantól a négy fő színpad teljes line-upjamegtekinthető, azaz közel 100 fellépő, ráadásul napi lebontásban – így innentől akár már össze is állítható a megnézendő koncertek listája.

EFOTT, csak szabadon...
Még nem küldtek hozzászólást
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be.

Még nem értékelték