Sopron On-line
Navigáció
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Keress minket facebookon
MTI

ROGER HODGSON, a Supertramp legendás énekese és dalszerzője először Magyarországon!
ROGER HODGSON,  a Supertramp legendás énekese és dalszerzője  először Magyarországon!Breakfast in America Turné 2015

A VeszprémFest nyitónapján, 2015. július 15-én Roger Hodgsont, a Supertramp társ-alapítóját köszönthetjük Veszprémben, aki a Crime of the Century album megjelenésének 40. évfordulója alkalmából európai turnét tervez. A BREAKFAST IN AMERICA turné lehetőséget teremt közönségének, hogy újra átélje a Hodgson és a Supertramp teremtette varázslatos hangulatot. Az énekes-dalszerző először jár Magyarországon. Hodgson, a legendás Supertramp dalszerzője és szövegírója, az 1969-ben létrejött progresszív rock zenekar társalapítója. A rajongók között csak arany évekként emlegetett időszakban Roger volt az együttes vezéregyénisége, a Supertramp - 60 millió példányt is meghaladó eladott albummal - ekkor vált világhírű jelenséggé. Roger írt, énekelt, és olyan, a mai napig mércét jelentő rock alkotások kapcsolódnak hozzá, mint a Breakfast in America, Give a Little Bit, Take the Long Way Home, The Logical Song, Dreamer, It's Raining Again, School, és Fool's Overture.

Négytagú zenekarával Roger Hodgson az általa írt, majd a Supertramppel felvett legnagyobb slágereit adja elő további klasszikusnak számító darabokkal, mint pl. a Child of Vision, Hide in Your Shell, Sister Moonshine, és az Even in the Quietest Moments, emellett szóló albumának kedvenceit játssza - Only Because of You, Lovers in the Wind, Had a Dream, és In Jeopardy; ezek közül számos megtalálható a Classics Live címen legutóbb megjelent CD-jén is. Összekapcsolva a generációkat, Hodgson a baby boom korszak szülötteit visszaröpíti fiatalságuk idejébe, míg a fiatalabb nemzedéknek megmutatja, miért is maradhattak fent a mai napig ezek a szívből jövő dalok. És valóban, idén a Crime of the Century album 1974-es megjelenésének 40. évfordulóját ünnepeljük. Hodgson a koncerten előadja az albumról mind a négy dalát, melyben közreműködött: a School,-t, a Hide in Your Shell,-t, az If Everyone Was Listening-et és a halhatatlan klasszikus Dreamer-t, amely meghozta a nemzetközi sikert a Supertramp számára, a „Crime of the Century” albumot a listák élére röptetve.

Az évek alatt végig azt gondoltam, hogy Supertramp rajongó vagyok, miközben tulajdonképpen Roger Hodgson rajongója voltam és vagyok. Micsoda show! WOW – ez minden, amit mondani tudok. – David Wild, a Rolling Stone szerkesztője. A koncertre jegyek kaphatók a jegy.hu oldalon, az Interticket jegyértékesítési pontokon, valamint a http://veszpremfest.hu/jegy/online-jegyvasarlas oldalon.

További információk a fellépőről:

www.RogerHodgson.com
www.Facebook.com/RogerHodgson
www.Twitter.com/RogerHodgson
www.Youtube.com/RogerHodgson
www.Instagram.com/RogerHodgson

Youtube linkek:
Breakfast in America
Give a Little Bit
Take the Long Way Home
The Logical Song
Dreamer
It's Raining Again
School
Fool's Overture

Még nem küldtek hozzászólást
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be.

Még nem értékelték