Sopron On-line
Navigáció
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Keress minket facebookon
MTI

Az idei különleges lesz! DIÁKNAPOK 2015!
Az idei különleges lesz! DIÁKNAPOK 2015!Ahogy minden év tavaszán idén is nagy eseményre várakozunk a szombathelyi egyetemi élet színterén. Jó hír azonban, hogy nem kell sokáig várni!

Április 22 és 25 között kerül megrendezésre a szombathelyi egyetemisták tavaszi szemeszterének legnagyobb rendezvénye. A DIÁKNAPOK idén roppant különleges lesz. Megváltozik a helyszín, ezzel együtt fokozódik a jókedv és a hangulat. Idén ugyanis szombathely ikonikus szórakozó helye ad otthont a rendezvénynek. Fergeteges ital akciókkal várja nem csak az egyetemistákat a Romkert Club & Mojito Bar. Már a helyszín garancia e különleges esemény sikerére. Ott ahol akár, anno a szüleid is szórakoztak, bármi megtörténhet. Ez a pár nap nagyszerű fellépőket sorakoztat elénk. Lesz itt fesztivál hangulat a Punnany Massif közreműködésével, lazulás a Kowalsky meg a Vegaval, eredeti disco őrület Bárány Attilával és igazi hippi hangulat a Belgás srácokkal. Nem mellesleg a rendezvény főtámogatója a Borsodi.

A rendezvény szervezői a Nyugat-magyarországi Egyetem Hallgatói Önkormányzata azonban a hagyományos Diákrektor vetélkedőről sem feledkezett meg. Idén, is mint, minden évben ezekben a napokban az egyetemi udvaron hallgatói csapatok vetélkednek majd egy vezetővel az élükön. A verseny tétje nem kisebb dolog, mint a Diákrektor cím elnyerése. 2015-ben viszont a rendezvény e része is tartogat meglepetést. A Pával Ágoston Kollégium hagyományos Kollégiumi napja ugyan itt, a diáknapok első napján kerül megrendezésre. Így április 22-én főzőverseny, játékok, vetélkedők külön is várják a kollégistákat. A rendezvény napközben szabadon látogatható, hogy együtt szurkoljunk a fiataloknak a paraszt olimpia számainak versenyén vagy a női ruhába öltözős, liba dressz futamon. Este pedig Szombathely legütősebb szórakozó helyén folytatódik a diáknapok-őrület.
A szombathelyi Egyetem legnagyobb hallgatói rendezvénye nem csak egyetemistáknak!
-Szombathelyi vagy? -Bullizz egy nagyot ezen a héten az egyetemista lányokkal és srácokkal a kedvenc hétvégi szórakozó helyeden! -Más városból érkeznél? -Foglalj szállást az egyetemhez tartozó kollégiumok egyikében és válj egy hétre te is szombathelyi egyetemistává!- Szombathelyre jársz egyetemre? -Nem kérdés. Itt a helyed!

★ÁPRILIS 22. ★Punnany Massif★
★ÁPRILIS 23. ★Bárány Attila★
★ÁPRILIS 24. ★Kowalsky meg a Vega★
★ÁPRILIS 25. ★Belga★

Helyszín: Romkert Club & Mojito Bar
A szervezők játékra invitálnak a facebookon:

★ NYEREMÉNYJÁTÉK! ★
NYERJ INGYENES BELÉPÉST A KONCERTEKRE!

1. Hívd meg 300 ismerősöd az eseményre
2. Írd ide az esemény üzenőfalára, hogy: DIÁKNAPOK 2015. április 22-25!

https://www.facebook.com/events/1575670036034994/

Még nem küldtek hozzászólást
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be.

Még nem értékelték