Sopron On-line
Navigáció
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Keress minket facebookon
MTI

Vigyázz, kész, felkészülni, hamarosan jön az Alfa Fesztivál!
Vigyázz, kész, felkészülni, hamarosan jön az Alfa Fesztivál!Halott Pénz, Nagy Feró és a Beatrice, Ossian, Anna and the Barbies, Hősök, Intim Torna Illegál, Republic és még sorolhatnánk – Magyarország legkiválóbb zenekarai fognak a hangulatról gondoskodni. A koncertek mellett nappal sem fog senki sem unatkozni, az adrenalin függőket várja a vidámpark és drog prevenciós tanácsadással várja a várpalotai Családsegítő Szolgálat is a fesztiválozókat.

Május 23-án déltől este hat óráig Retro Véradást tart a Vöröskereszt, sörrel és virslivel jutalmazza az adakozókat és kéri: „Segítsünk együtt, véradással mentsünk életet!” A szervezők a színvonalas koncertek mellett a szállásról és az utazásról is gondoskodtak: „Az autóval érkezőknek a fesztivál mellett kialakított őrzött parkolóban napi 1000 Ft-ért vigyázunk gépjárműveikre, de a tömegközlekedéssel érkezők se aggódjanak, távolsági és helyközi buszjáratok gondoskodnak majd az ünneplő tömeg szállításáról.

Szállást, sátrazási lehetőséget is biztosítunk a vadregényes Cseri Parkerdőben. 1500 forintért váltható meg a Kemping karszalag, amellyel az őrzött kemping és a fürdő is igénybe vehető.” – nyilatkozták a szervezők
Kihagyhatatlan eseménynek ígérkezik a pünkösdi Alfa Fesztivál, 3 napos ingyenes buli, ahol csak a felhőtlen szórakozásé lesz a főszerep.

Alfa Fesztivál, 2015. május 22-24. Várpalota, Cseri Parkerdő!
ALFA, ahol a fesztivál kezdődik!
www.alfafesztival.hu
Még nem küldtek hozzászólást
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be.

Még nem értékelték