Sopron On-line
Navigáció
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Keress minket facebookon
MTI

Két nagyszínpad a Telekom VOLT Fesztiválon
Két nagyszínpad a Telekom VOLT FesztiválonKét nagyszínpad a Telekom VOLT Fesztiválon Pontosan 3 hónappal a nyitás előtt már majdnem teljes a Telekom VOLT Fesztivál nemzetközi sztárkínálata és egyszerre 5 színpad 137 fellépőjét jelentették be a szervezők. Egy igazán különleges, innovatív megoldással is előrukkoltak a VOLTosok: egymással szemben két nagyszínpad épül a
Lővérekben, így délután 3-tól reggel 6-ig szünet nélkül váltják egymást a zenekarok és DJ-k: amikor véget ér egy koncert, máris kezdődik a következő. Kedvezményes jegyek április 10-ig kaphatók.

A nemzetközi fesztiválpaletta leginkább eklektikus zenei programját minden bizonnyal a VOLT mondhatja magáénak. Ez az a fesztivál, ahol jól megfér egymás mellett egy színpadon, egy napon akár a Motörhead és David Guetta is. A VOLT ettől olyan színes, nyitott és szerethető, amilyen…

A mára szinte teljesnek mondható nemzetközi mezőny további nevekkel erősödött: érkezik még a keményvonalas, lendületes és feszes tempójú, de néhol őszintén érzelmes rockzenében utazó belga Triggerfinger, a két tehetséges és ambiciózus osztrák elektronikus zenész-producer alkotta Klangkarussel, visszatérő vendég Sopronban a félig magyar származású kanadai szupersztár, Tiga, az ugyancsak osztrák lounge-művész, Richard Dorfmeister, a drum ‘n’ bass élvonalából Sigma, a huszonéves berlini DJ-producer, Wankelmut és a párizsi drum'n'bass- és electro house alakulat, a Dirtyphonics is.

A nem mindennapi mezőnyben fellép idén nyáron – a korábban bejelentett - Slash, a Motörhead, David Guetta,
Fatboy Slim, a Bastille, John Newman, a Rise Against és a Parov Stelar Band is. A nívós nemzetközi kínálat mellett a legtöbb hazai produkció a VOLT-on áll színpadra: 137 zenekar és 89 DJ alkotja a Telekom VOLT Fesztivál zenei programját.

A hazai headliner-sorban Ákos mellett a Quimby, a Vad Fruttik, a Tankcsapda, a Punnany Massif és a Brains szerepel, de ugyancsak a dupla nagyszínpadon koncertezik majd a Halott Pénz, a Wellhello, a Kiscsillag és a Supernem is. A hazai produkciók között olyanok is szerepelnek idén, akik ritka vendégei a VOLTnak. Érkezik az idén 70 éves Hobo, az Európa Kiadó, színpadra lép A Dal című verseny idei győztese, Boggie és ugyancsak a Dalból Dallos Bogi.

A Telekom VOLT Fesztiválon évek óta nagy sikerrel működő borfesztivál színpadán elsősorban a jazz, a népzene és a cigányzene a főszereplő. Itt lesz Palya Bea, Sena és a Budapest Bar is. Természetesen rengeteg “elsőbálozó”
zenekarral is találkozhat a közönség, illetve a Petőfi Rádió és a VOLT Produkció Nagy-Szín-Pad! című tehetségmutató
versenyének 9 szereplője is szerepel a programban. Két nagyszínpad Egy igazán egyedi ötlettel is előáll a Telekom VOLT Fesztivál szervezői csapata.

Két nagyszínpad épül a soproni Lővérekben, egymással szemben, közös küzdőtérrel. A jellegzetes, robotokat formáló Telekom Nagyszínpaddal szembe költözik a Petőfi Rádió – OTP Junior Nagyszínpad. Ezen a két színpadon délután 3-tól reggel 6-ig egymást váltják a zenekarok és DJ-k: amikor véget ér az egyiken egy koncert, máris
kezdődik a következő a másik színpadon. A színpadok környékére pedig látványos építmények, bárok és más látványelemek kerülnek.

Indul a VOLT Fesztivál InterCity Egy évre szóló megállapodást kötött a Telekom VOLT Fesztivál és a GySev. Ennek
eredményeként áprilistól naponta közlekedik a főváros és Sopron között a VOLT Fesztivál IC. Kedvezményes jegyek április 10-ig kaphatók, országszerte. VOLT Fesztivál bérlet, VOLT-Sound és VOLT-Strand kombinált bérlet, valamint
napijegyek egyaránt, országszerte kedvezményesen kaphatók április 10-ig.

Még nem küldtek hozzászólást
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be.

Még nem értékelték