Sopron On-line
Navigáció
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Keress minket facebookon
MTI

Diáknapok 2014! Egy este, két stílus
Diáknapok 2014! Egy este, két stílusDiáknapok 2014. május 14.- Szerda. Az NYME SEK HÖK DIÁKNAPOK koncert-sorozatának második napján egy este két stílus lesz színpadon. A magyar regge zene után a magyar gangszta rap kap szerepet. Régóta nem jártak a városban, pláne egy este. Ne hagyjuk ki!
Copy Con
A szolnoki raggae és regge fenegyerek, a magyar undergraund élet kiemelkedő alakja. Ő sem először jár nálunk. A 2012-es gólyatáborban már köszöntötte a szombathelyi egyetemistákat és akkori állandó előadótársával Lego- val prezentálták a legjobb magyar regge-t . Volt hangfalról ugrálás és különleges csípőtekerés, színpadra lépő HÖK tag és szervező, na meg Babilon. Azóta egy teljes új album került napvilágra Copy tollából, új felállással, így a nagy kedvencek mellett biztosan felcsendül például a Nyugi. És feltámad a szél a HÖK Party sátorban.
Ganxta Zolee és a kartell
A zenekar hosszú ideje még csak nem is járt Szombathelyen így nagy visszatérés lesz ez most. Az 1995-ben alapult, magát gengszter rap műfajnak tituláló együttes híres szókimondó, gyakran vulgáris szövegeiről. Régebbinek mondható albumaikról biztosan de a csapat legutóbbi 2012-es lemezéről is szólnak majd a káromkodásban gazdag rap számok. Várjuk őket és reméljük ők is visszatérő hangulat-teremtők lesznek a hallgatói napok színpadján.
Egy este amikor keverednek a stílusok a HÖK party sátorban. Nem csak egyetemistáknak! NYME SEK DIÁKNAPOK 2014!
Még nem küldtek hozzászólást
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be.

Még nem értékelték