Sopron On-line
Navigáció
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Keress minket facebookon
MTI

Ahogy élsz, annyit érsz üvöltötte a Tankcsapda az Open Road Fest első napján
Ahogy élsz, annyit érsz üvöltötte a Tankcsapda az Open Road Fest első napjánBalaton, napsütés, rock, lóerők, barátok és az a különleges érzés, hogy tartozol valahová- ez mind együttesen az Open Road Fest. Csütörtökön, a fesztivál hivatalos első napján, amikor mindenki titkon a Tankcsapdát várta, egész nap valami különleges izgatottság szűrődött ki a nyüzsgő forgatagból. A sátorból reggel vagy a motorberregés, vagy a meleg napsugarak csalogatták ki az éjszaka baglyait. Azonban ez a frissen ébredő bagázsnak nem jelentett problémát.

Sőt, már kora reggel fém edényeikben melegítették a gulyást, vagy sütötték a rántottát. Napközben a sétányon korzózó motorosok érdeklődő kíváncsisággal mérték fel a terepre érkezett ismeretlen vasakat. A gondos gyűjtögetők a CPE- Chapter Pin Tőzsdén csereberélhették a féltve őrzött kitűzőiket, ahol újabb kincsekre tehettek szert. Az újonnan érkezők nagy örömére a Mystica Mode lányai kivetkőztek magukból és egy gyors fehérnemű-bemutató keretében egy piros tűzoltókocsiról vízi pisztollyal hűtötték le a felbuzdult nagyérdeműt.

A nem mindennapi műsor a koncert előtt terepszemlét tartó Tankcsapdát sem hagyta hidegen. Ma nyílt a House of Riders, ahol a kiállított épített motorokat nézhetik meg a látogatók, sőt ha éppen jókor vannak jó helyen, még a Sapka Művek atyjával is összefuthatnak a szerviz közvetlen közelében. Az okos karszalag itt is hasznos kiegészítő, mivel a segítségével minden fesztiválozó szavazhat a kedvenc motorjára. A korgó gyomrok a gasztro különlegességekkel teli utcában

csillapították az éhséget. Az ínyenceknek ebédre kolbice vagy sparhelten sült lepény dukált. Később betámadták a Balatont, hűsöltek a fák alatt, ismerkedtek a szomszéd sátor lakóival. A nap folyamán Doors és Scorpions számok szóltak a Tribute Rock Arénából, visszaidézve a 80-as évek szabadságának hangulatát. Az este közeledtével a Kowalsky meg a Vega avatta fel a Nagyszínpadot. Majd a fellelkesült közönség tombolva hallgatta, ahogy Lukács Laci arról zenélt, hogy a jó nő az egyik este a haját befonta, álmában. Ezek azok a pillanatok, amikor ráébred az ember, hogy még mindig imádja a Tankcsapdát.

Még nem küldtek hozzászólást
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be.

Még nem értékelték