Sopron On-line
Navigáció
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Keress minket facebookon
ukandroll

volt

balatonsound

efott

vasmarock

alteraba

fezen

sziget

strandfesztivál

campus

MTI

Europe koncert zárta az Open Road Festet
Europe koncert zárta az Open Road FestetRekord számú látogató érkezett a 16. Open Road Fest harmadik és egyben utolsó napjára. Felvonulás, Europe koncert és nyereménysorsolás várta a szombaton érkezőket. Már kora reggel motorhangoktól volt zajos a kemping. A bőrnadrágosok motorokat fényesítettek és izgatottan mesélték egymásnak az előző évek felvonulás élményeit, ami nélkül elképzelhetetlen a Harley-Davidson Fesztivál. Az eddigi évektől eltérően idén 11 órakor indult a motoros sereg, akik a lélegzetelállító Balaton parti táj mellett vonultak.

Az érintett településeken a lakók felbuzdulva gyűltek össze az út mellett, mert mindenki kíváncsi volt a több ezer motoros kígyózó soraira. Mindenki egy életre szóló élménnyel lett gazdagabb. A felvonulás a motoros társadalom egységének tökéletes példája, ami idén is balesetmentesen zajlott. A visszaérkezőket további izgalmak várták. Belépve mindenkit elragadott a motoros életérzés, amit akarva akaratlanul sem lehetett elkerülni. A levegőből Veres Zoltán műrepülő Európa-bajnok repülésének zúgása keveredett a Tribute Rock Arénából kiszűrődő koncertek zajával.

Azoknak, akiknek eddig nem volt lehetősége egy igazi Harleyt vezetni, most alkalmuk adódott a Harley On Tour kamionjából kipróbálni a gyönyörű új modelleket. Így egy fotó erejéig, mindenki Harley tulajdonossá válhatott.
A Europe koncert előtt fény derült a Sapka Művek épített motor show nyertesére, aki puszta kézzel egy bicikliből varázsolt motorcsodát. A hangulat a tetőfokára hágott, amikor a Hooligans után a Europe lépett a színpadra, aki gitár riffeket nem spórolva szórakoztatta a hálás közönséget.

Mindenki torka szakadtából énekelte a „The Final Countdown”-t, sőt a szerencsések a zenekar pengetőjét is magáénak tudhatták a koncert végére. A fesztivál történetében először egy hölgy vihette haza a nyeremény motort. Tóth Erika ugyan nem Harley-val érkezett, de egy Street 750 tulajdonosaként tér haza. A motor jó kezekben került. A nyertes könnyes szemmel mesélte, hogy egy nagy álom vált valóra. Mindenkinek köszönjük, hogy eljött. Reméljük emlékezetes pillanatokban volt részetek. Jövőre is ilyen szerencsés időjárást és jó hangulatú befejezést terveznek a szervezők.

Még nem küldtek hozzászólást
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be.

Még nem értékelték