Sopron On-line
Navigáció
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Keress minket facebookon
ukandroll

volt

balatonsound

efott

vasmarock

alteraba

fezen

sziget

strandfesztivál

campus

MTI

VERES ZOLTÁN MŰREPÜLŐ AZ OPEN ROAD FEST EGÉN!
VERES ZOLTÁN MŰREPÜLŐ AZ OPEN ROAD FEST EGÉN!Amíg a földet a kétkerekű gépek rengetik az Open Road Festen, addig a levegőt Veres Zoltán hasítja majd. Zoltán nem csak hazánk, de a világ egyik legjobb pilótája, és 5 Guiness rekord sem tántorítja el attól, hogy évről évre magasabb lécet ugorjon át, még közelebb repüljön a falhoz, még több csavart írjon le a levegőben, és nézők újabb tízezreit kápráztassa el. Idén júniusban ismét tiszteletét teszi a Harley-Davidson Open Road Fest-en, ezúttal pénteki (június 6.) napon, 17:30-kor kell szemünket az égre szegezni.

Veres Zoltán műrepülő a nyolcvanas évek eleje óta van a repülős pályán, ‘86 óta több mint száz féle géppel, megszámlálhatatlan sok mutatványon és számos világrekordon van túl, egyéniben Európa bajnok, csapatban VB bronzérmes, és a sor folytatódik…

Zoltán “mindennapos” őrületeit illusztrálja összes eddigi légi bemutatója, vagy épp a legutóbbi rekordja, melyet 2009-ben állított fel Gulyás Kis Zoltán kaszkadőr közreműködésével. Ekkor tökéletes szinkronban repült át egy rámpán ugrató motorkerékpáros alatt. Vagy megemlíthetjük egyik kedvenc show-elemét, mely során egy 3 méter (!!) magasan kifeszített szalagot vág át egy légcsavarral, háton repülve, 400 km/órás sebességnél… Érdekes információ, hogy ezt egy különleges műrepülő jogosítás miatt teheti meg, amelyet a magyar és az amerikai légügyi hivatal állít ki, és aminek nincs alsó magassági korlátja. Számos Guinness World Rekordját kimondottam sporton kívüli show elemnek tartja, ebből talán a legérdekesebb az orsózás világrekordja, melyet 408 folyamatos orsóval állított fel az Arab Emírségekben.

Izgatottan várjuk, hogy idén Alsóörsön mivel sokkolja az eget bámuló fesztiválozókat.

… mert mindenkiben van egy kis Harley!
Még nem küldtek hozzászólást
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be.

Még nem értékelték