Sopron On-line
Navigáció
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Keress minket facebookon
MTI

VERES ZOLTÁN MŰREPÜLŐ AZ OPEN ROAD FEST EGÉN!
VERES ZOLTÁN MŰREPÜLŐ AZ OPEN ROAD FEST EGÉN!Amíg a földet a kétkerekű gépek rengetik az Open Road Festen, addig a levegőt Veres Zoltán hasítja majd. Zoltán nem csak hazánk, de a világ egyik legjobb pilótája, és 5 Guiness rekord sem tántorítja el attól, hogy évről évre magasabb lécet ugorjon át, még közelebb repüljön a falhoz, még több csavart írjon le a levegőben, és nézők újabb tízezreit kápráztassa el. Idén júniusban ismét tiszteletét teszi a Harley-Davidson Open Road Fest-en, ezúttal pénteki (június 6.) napon, 17:30-kor kell szemünket az égre szegezni.

Veres Zoltán műrepülő a nyolcvanas évek eleje óta van a repülős pályán, ‘86 óta több mint száz féle géppel, megszámlálhatatlan sok mutatványon és számos világrekordon van túl, egyéniben Európa bajnok, csapatban VB bronzérmes, és a sor folytatódik…

Zoltán “mindennapos” őrületeit illusztrálja összes eddigi légi bemutatója, vagy épp a legutóbbi rekordja, melyet 2009-ben állított fel Gulyás Kis Zoltán kaszkadőr közreműködésével. Ekkor tökéletes szinkronban repült át egy rámpán ugrató motorkerékpáros alatt. Vagy megemlíthetjük egyik kedvenc show-elemét, mely során egy 3 méter (!!) magasan kifeszített szalagot vág át egy légcsavarral, háton repülve, 400 km/órás sebességnél… Érdekes információ, hogy ezt egy különleges műrepülő jogosítás miatt teheti meg, amelyet a magyar és az amerikai légügyi hivatal állít ki, és aminek nincs alsó magassági korlátja. Számos Guinness World Rekordját kimondottam sporton kívüli show elemnek tartja, ebből talán a legérdekesebb az orsózás világrekordja, melyet 408 folyamatos orsóval állított fel az Arab Emírségekben.

Izgatottan várjuk, hogy idén Alsóörsön mivel sokkolja az eget bámuló fesztiválozókat.

… mert mindenkiben van egy kis Harley!
Még nem küldtek hozzászólást
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be.

Még nem értékelték