Sopron On-line
Navigáció
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Keress minket facebookon
MTI

A TAVALYI MOTORNYERTES IDÉN IS RÉSZT VESZ A HARLEY-DAVIDSON OPEN ROAD FESTEN!
A TAVALYI MOTORNYERTES IDÉN IS RÉSZT VESZ A HARLEY-DAVIDSON OPEN ROAD FESTEN!Minden idők legértékesebb fesztiválnyereménye! Egy Harley-Davidson Iron 883-as motort nyerhet az a szerencsés, aki részt vesz a nyereményjátékban és a 15. jubileumi Harley-Davidson Open Road Fest-en.

A játékban való részvételhez csak egy gyors regisztráció és természetesen a fődíjhoz némi szerencsére van szükség. Több tízezer fesztiválozó közül került ki győztesen tavaly Hikádi Dezső, aki alig hitt a fülének, mikor a Fesztiválról hazatérve barátai mesélték, hogy ő nyerte a Harley-t. “Gyerekkorom óta szenvedélyes motoros vagyok, ahogy az egész baráti társaságunk is. Borzasztóan örültem tavaly a nyereménynek, az egész család imádta az új Harley-t. Ki is használtuk gyorsan, több nagy túrára vittük a környéken, körbementünk a Balaton körül.”

Dezső természetesen idén is jön az Open Road Festre, náluk ez évek óta a nyár kötelező programja. “Természetesen idén is lent leszünk Alsóörsön egész héten, Csopakon lesz szállásunk egy jó barátomnál. Ki tudja, hátha idén is szerencsés kezem lesz a nyereményjátékon, de nem vagyok telhetetlen, örülnék, ha most valaki más tapasztalná meg azt az érzést, hogy milyen nyerni egy Harleyt. Gyönyörű gépet ajánlottak fel a szervezők, biztosan jó gazdára talál!” – mesélte a tavalyi boldog nyertes.

Mindenkit szeretettel várnak a szervezők júniusban, 4. és 8. között, Alsóörsön az Európa kempingben. A fesztivál idei nyereményjátékára már elkezdődött a regisztráció, érdemes benevezni a páratlan nyereményért. Mindenki egyformán esélyes, semmi mást nem kell tenni, mint regisztrálni és élvezni a fesztivált! Egy szerencsés pedig június 7-én, szombaton boldog tulajdonosa lesz a Harley-Davidson Iron 883-nak, és jövő nyáron már két keréken érkezhet az Open Road Festre!
Még nem küldtek hozzászólást
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be.

Még nem értékelték