Sopron On-line
Navigáció
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Keress minket facebookon
MTI

Ezúton értesítünk mindenkit, hogy a Coolio-t számunkra bookingoló cégtől, a Famous Management-től a mellékelt tájékoztatást kaptuk
Ezúton értesítünk mindenkit, hogy a Coolio-t számunkra bookingoló cégtől, a Famous Management-től a mellékelt tájékoztatást kaptukA közleményt ma megkapva a managementnek hosszas munka után sikerült pót-fellépőként a BROOKLYN BOUNCE formációt lekötnie a KTN-re. Mind az Ő, mind a mi jogászaink megteszik a szükséges lépéseket az ügyben, ugyanis Coolio managementjével élő, aláírt szerződésünk van és kiutaltuk már 2 hónapja a szerződésben foglalt fellépti díj összegét is!

Értetlenül áll mind partnerünk, mind mi a történtek előtt. Aki nincs tisztában vele a Famous Management Magyarország legnagyobb és legautentikusabb retro, stb. fellépőket bookingoló és maga is fesztiválokat szervező cége! Többek között az EFOTT, BME Egyetemi Napok, Campus, SZIN Fesztivál, Beach Fesztivál Balatonfűzfő, és a KTN fesztiválra is ők szerveznek külhoni fellépőket évi 100-150-et!

Többször hozták már el Coolio-t is Magyarországra, így nem értik ők sem a kialakult szituációt, melynek a részleteit igyekeznek jelenleg is tisztázni. Amint lesz bővebb információ állunk rendelkezésre, egyenlőre a Coolio managerét 2 napja nem lehet elérni, ezért döntöttünk a pótfellépő mellett, hogy a szombati nap ne maradjon semmiképp sem külföldi sztárvendég nélkül!
Még nem küldtek hozzászólást
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be.

Még nem értékelték