Sopron On-line
Navigáció
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Keress minket facebookon
MTI

Hatalmas bulik és vérfagyasztó élmények a RockPart 2. napján
Hatalmas bulik és vérfagyasztó élmények a RockPart 2. napjánIzzadságtól csillogó félmeztelen testek, tetoválások, dús hajsörények, rituáléhoz maszkírozott arcok, 1000 méteres mélységből feltörő hörgések és üvöltések, zsigerekre ható energiák a RockPart második napján a nagy slágerekben, kemény zúzdában és vérfagyasztó élményekben volt része a fesztiválhadnak. A fesztivált elárasztotta a minőségi rock zene, a tér és tudat, a rock és metál spektruma végtelenné tágult, a dobok, gitárok és a mély orgánumok gondoskodtak a hamisítatlan fesztiválélményről.

Nappal Balaton, éjjel RockPart, a hűsítő habok és pár korsó jéghideg sör után jöhetett a fesztivál-menü elfogyasztása. A könnyed rock, punk és folk metáltól egészen a death metálig terjedő étlapról lehetett választani, kedvenc, vagy éppen új ízekbe belekóstolni. Olyan ínyencségek is megtalálhatóak voltak, mint a Melecesh, Dalriada, az Aurora vagy a Hétköznapi csalódások. A bőséges választék minden étvágyat kielégített.

A szombati napon a Kowalsky meg a Vega alapozta meg a hangulatot, Kowáék állták a sarat, becsülettel tolták a bulit a forróság ellenére is, dallamos slágereikkel rendesen megmozgatták a közönséget. Az est folyamán a legnépszerűbb hazai rock zenekarok egymás után léptek a színpadra, a Tankcsapda és a Depresszió régi és új slágereikkel mindenkit magával ragadott a rock univerzumba.

Az éjszaka legsötétebb eseménye volt, amikor színpadra lépett a Marduk, totális transzformáción estek át, hogy pokolbeli utazásra hívják a közönséget, éjsötét atmoszférát teremtettek, ahol főpapként áldoztak az alvilág oltárán. A nem beavatott hallgatóság is megbabonázva hallgatta.

De még nincs vége a rock őrületnek, hiszen hátra van még az utolsó nap, amikor is tetőfokára hág a buli, a rock szelleme kiszabadul a palackból, az Egyesült Államokból érkezik a RockPart színpadára a Suicide Silence, The Dillinger Escape Plan, Finnországból támad a Turisas, de többek között koncertet ad a Road is.

Rock, Metál, Balaton – RockPart’15, augusztus 7-9, Balatonszemes!

Még nem küldtek hozzászólást
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be.

Még nem értékelték