Sopron On-line
Navigáció
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Keress minket facebookon
volt

balatonsound

efott

fezen

sziget

strandfesztivál

campus

MTI

Körös-Toroki Napok
Körös-Toroki NapokIngyenes strand
A Körös-torok Magyarország egyik legkülönlegesebb természeti kincse! Nem véletlen emlegetik a magyar tengerpartnak, mely alacsony nyári vízálláskor a lapos tengerpartokra emlékeztető homokfövénnyel fogadja az ide látogatókat. Közvetlenül a rendezvény helyszínén, a Tisza jobb partján található a fesztivál ideje alatt is INGYENES strand, mely több ezer fő befogadására képes. Nappal is szabadon megközelíthető minden ide látogató számára

Ingyenes
családi programok
A Körös-Toroki Napok deklarált célja, egy generációkat átívelő színes fesztivál, ahol a régió családja is megtalálják a számukra megfelelő időtöltést, ráadásul INGYENESEN! Így nem csupán a strandot látogathatják, de a nappali sport, művészeti, egészségügyi és kultúrális programok mindenki számára díjmentesek!

Új Nagyszínpad
Az egykori városi mulatság hagyományaira építve a Körös-Toroki Napok valódi monstre fesztivállá nőtte ki magát az utóbbi években. A nagyszínpad is teljes egészében megújul, gigantikus hang,- fény, és vizuáltechnikát kap. Így technikai és látvány elemeiben is méltó lesz a minden eddiginél illusztrisabb line uphoz!

EDM stage
Laguna Beach Club
Dél-Kelet Magyarország legnagyobb és legigényesebb szabadtéri szórakozó helye! A korábban Vállalkozói Udvarként ismert vendéglátó komplexum tavaly egy nagyméretű partisátrat kapott, a teljes büfé komplexum megújult, Ibiza klubjait idéző hangulattal és a szezonban is minőségi programokkal természetesen megfizethető áron!

Electro-Torok
House-techno stage
A régió ma már legnagyobb underground elektronikus zenei megmozdulása! Az elmúlt években a hazai élvonal mellett rendszeres külföldi sztárfellépőket is felvonultatva ezen a színpadon. Luigi Madonna, Carlo Lio, Nastia, Matthew Dekay, utána az idén az olasz női dj ikon Deborah De Luca lép majd a pultba! Hot X, Jay Lumen, Sanfranciscobeat, Budai, a Badgirls DJ-k mellett 3 napon 20 Dj-vel!


Még nem küldtek hozzászólást
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be.

Még nem értékelték