Sopron On-line
Navigáció
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Keress minket facebookon
MTI

Oravecz Nóra? Blogger? Író?
Oravecz Nóra? Blogger? Író?Oravecz Nóra Szombathelyen a Diáknapokon 2016 Április 19. 17:00 9700 Szombathely Károlyi Gáspár tér 4. Lifestyle blogger, bestseller író, 7. könyve Több van benned címmel idén májusban jelenik meg. 2013 augusztusa óta 6 könyvet és több tízezer eladott példányt jegyeznek a neve alatt. Nevéhez kötődik hazánk első self-publishing sikerkönyve. Gyakorlott előadó, az elmúlt három év alatt legalább 100 teltházas inspirációs előadás áll a háta mögött nemcsak itthon, de a világ számos pontján.

Többek között Münchenben, Brooklynban, Londonban, Romániában és Szlovákiában is tartott író-olvasó találkozót, előadásokat. Bejegyzései témája alapján gyakran hívják reggeli műsorokba. Saját felületein kívül a Huffington Postnak is ír, ahova maga az alapító, Arianna Huffington invitálta, aki Nóri tartalmait több alkalommal is megosztotta közösségi oldalain.

Blogját csak 2015-ben 2 millióan olvasták, Facebook oldalán több, mint 165 000-en követik aktívan. Workshopjai népszerűsége vitathatatlan, a szervezésben partnere az impozáns 5 csillagos Aria Hotel Budapest. A Bridge Budapest ösztöndíjasaként 2014-ben 3 hónapot töltött az Egyesült Államokban, ahova azóta is visszajár, hogy a legjobbaktól tanulhasson és népszerűsítse a startup kultúrát Magyarországon, amit blogján és Élet másképp c. könyvében meg is tett.

Szabadidejében nemzetközi véleményvezérekkel dolgozik, személyes márkákat, kampányokat épít, második blogját, a Napközi-t írja. A TV2 Akadémia blogger kurzusának oktatója. Idén negyedik éve váltja valóra olvasói álmát a Karma projekt keretein belül. Folyamatosan járja a világot, hogy interjúkat készítsen, vagy épp a legjobbaktól tanuljon, Elizabeth Gilbert, Arianna Huffington, Oprah Winfrey, Deepak Chopra eseményein, workshopjain, előadásain, oktatásain is járt már.
Még nem küldtek hozzászólást
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be.

Még nem értékelték