Sopron On-line
Navigáció
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Keress minket facebookon
MTI

Mezőtúr 2016-ban is vár. Buli Keleten Irány az East Fest!
Mezőtúr 2016-ban is vár. Buli Keleten Irány az East Fest!Az East Fest sajátos hangulata évről-évre visszavárja a költséghatékonyságot preferáló fesztiválozókat. Legfőbb jellemzői ugyanis a hazai zenei élet legnépszerűbb neveit felvonultató program-lista, családias hangulat, a (fesztivál szinten mérve) rendezett, tiszta környezet, Mezőtúr bája és a helyiek vendégszeretete, mindezt pedig kimondottan baráti áron lehet élvezni négy napon át. Aki ez évben ellátogat az alföldi kis városkába az ominózus hétvégén, a következő fellépőkkel találkozhat a nulladik, szerdai napon. Az elektronikus hangzás kedvelői neves lemezlovasok mint Revolution, vagy Andro zenéire rophatják hajnalig.

A Pepsi Nagyszínpadnál szórakozók nem fognak egy percig sem unatkozni, már az első este nívósnak ígérkezik. Az Esti Kornéltól a The Biebers veszi át a mikrofont, őket a Fish! követi. A csúcspontot az Irie Maffia hivatott tálalni, akik a nemzetközi, mégis magyar füllel is rendkívül szerethető ritmusaikról ismertek. Az estét a Road zenekar zárja és nyilvánvalóan nem sok pihenést hagynak majd a színpadnál tartózkodóknak, jól ismerjük a domoszlói fiúkat és munkásságukat. A csütörtöki napon már minden színpad és helyszín teljes gőzzel fog működni.

A Nagyszínpadon a populáris vonal képviselteti magát, az Ocho Macho, Wellhello, Halott Pénz és a Brains által. A hardcore/metal stílust a Blind Myself képviseli, de lesz itt Leander Kills, Ossian, Alvin és a Mókusok, valamint Depresszió is, és Halász Feriék a tavalyi évben sem okoztak csalódást egyetlen koncertjükön résztvevő rajongónak sem. Péntekre is érdemes lesz készülni energia szempontjából, hiszen a napok előrehaladtával, a szervezők mintha próbálnák túlszárnyalni a korábbiakat. A rap zene képviselői óránként váltják majd egymást a színpadon, nem gyenge tempót diktálva a közönségnek lesz itt Funktasztikus, DSP, BeerSeeWalk, Copy Con és levezetésnek egy kis Bëlga.

Az Arénában nőuralom várható, mivel a Junkies-es srácok rajongó-hölgyeit később a Dorothy-s csajok fogják táncra perdíteni a mezőtúri csillagok alatt. A Nagyszínpad közönségére ezen az estén komoly testmozgás vár. A névsorra tekintve nem nagyon lesz megállás a lábaknak. A Cluod9+ bemelegítője után a Pannonia Allstars Ska Orchestra ska-ritmusait a Kiscsillag fogja fokozni. Az East Fest utolsó, szombati napja rendesen felteszi a pontot arra a bizonyos i-re.

A Katapult Dj és Jumodaddy szettjei mellett a Happy Gang és a Desperado megidézi számunkra a 90-es éveket. A hip-hop színpadon ezen a napon mutatkozhat be a szavazók által beválasztott előadó. Majd ezt követően többek között a Barbárfivérek, Mangorise, Akkezdet Phiai és Sub Bass Monster is mikrofonhoz jut a bólogató közönség legnagyobb örömére. Az Aréna szombat este sem lazít és erről a Rage Against the Machine Tribute by Subscribe és az Uzipov gondoskodnak. Őket a Kowalsky meg a Vega követi, sajátos ezoterikus hangulatával.
Még nem küldtek hozzászólást
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be.

Még nem értékelték