Sopron On-line
Navigáció
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Keress minket facebookon
MTI

Meglepetések az East Festen
Meglepetések az East FestenAz, hogy 2016 júliusának utolsó hétvégéjén mi is lesz Mezőtúron, már szerintem kórusban is megy mindenkinek: East Fest, ergo óriási buli! Az, hogy az idei, a fesztivál történetének legerősebb koncert és programkínálata, ahhoz kétség sem férhet. Mindenekelőtt kiemelném, hogy az előzetesen meghirdetett helyszínek mellett egy új színpaddal bővül a kínálat. A Bacardi Liget egy igazi lazulós, kellemes hangulatú helynek ígérkezik a programok alapján. Már a kora délutáni órákban élő zenével és kellemes árnyékos helyszínnel várja a kíváncsiakat, olyan fellépőkkel többek között, mint a Gypo Circus, Cimbaliband, Kávészünet vagy a Bagossy Brothers.

Itt lesz a mozi is berendezve, ahol az előzetesen megszavazott filmeket lehet majd megtekinteni, klasszikus, könnyed vígjátékokat, illetve amatőr alkotásokat, amiket a fesztiválozók munkáiból válogatnak össze. A fesztivál nagy hangsúlyt fektet a nappalok aktív eltöltésére is, ezért 2016-ban minden eddiginél több sport programmal jelentkeznek. Lesz itt teqball, streetball, kézilabda, vízilabda, futball, röplabda, mindezek strand verzióban, de sörpong és asztalitenisz is értékes nyereményekért. Az, aki a sok izgalmas program közben esetleg lankadó adrenalin szintjét vágyná szintre hozni, azok sem kell, hogy a biztonsági szolgálattal packázzanak a kívánt eredményért, ugyanis Bungee Jumping is lesz, idén is.

S ha valaki jobban szereti gumi nélkül, nos nekik ajánlom Bagjumpot, ami ugyanez, csak gumikötél nélkül – színtiszta szabadesés – instant adrenalin bomba. A szervezők kimondottan gondoskodónak bizonyulnak, hiszen a szokásos büfé módszerű, street food kínálat mellett napi menüvel is várják a résztvevőket. Természetesen pénztárcabarát módon: 990 JMF (JóMagyarForint)-ért két féle leves, második, saláta és gyümölcs várja az éhes gyomrokat.

További fűszer az egyébként is sokszínű forgatagban, hogy a csütörtöki napon az egyik legnagyobb, országos kereskedelmi rádió kitelepül, és a fesztivál területéről sugározza kívánságműsorát. Ha még nincs programod, Mezőtúr egy remek választás – mindenki talál kedve és zenei ízlésének megfelelő programot, ezt garantálom.

Tehát a dátum: 2016. július 27-30.

Helyszín: Mezőtúr, Strand Fürdő

Még nem küldtek hozzászólást
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be.

Még nem értékelték