Sopron On-line
Navigáció
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Keress minket facebookon
MTI

B.my.Lake
B.my.LakeHa augusztus 24 és 27 között nem a Strand fesztiválon vagy, akkor a szomszédos B.my.Lake-en a helyed. Vagy akár egyszerre mind a kettőn. És ezt a lehető legjobb értelemben mondom. Nagy nevek, nagy színpadok, hatalmas emberáradat. Ezzel a kellemesen
megalomán (és amúgy kiváló) atmoszférával szemben, a B.my.Lake egy sokkal exkluzívabb élményt nyújt. A fesztivált legelőször 2013-ban rendezték meg Balatonvilágoson, ahonnan 2015-ben költözött át Zamárdiba. A legelső alkalommal is a minőség, az igényesség és az exkluzivitás állt a fesztivál középpontjában.

Ez a fesztivál ugyanis azoknak szól, akik nemcsak buliznak és isznak az elektronikus zenére. A B.my.Lake-en nem fogsz rádióslágerekre csörögni. És ez a nagy szerencséd! Egy fesztiválon a klubvilág legnagyobbjai. Jól olvasod! Az itt zenélők nagy része nem kommersz fesztiválzenész! A B.my.Lake abban a filozófiában fogant, hogy igenis lehet sikeres fesztivált csinálni igazán nagy, populáris nevek kihagyásával is. Augusztus 24-től kezdődik a negyedik B.my.Lake! A sikert az is jelzi, hogy évről évre egyre nagyobb nevek is megjelennek, de nem ám a rádiók által rongyosra játszott slágergyárasok közül.

A fesztivál exkluzivitása abban rejlik, hogy idén is az elektronikus világ legigényesebb zenéit pörgető nevekre bulizhatunk. Örömmel konstatáltuk, hogy a magyar lemezlovasok közül idén is a lehető legjobb a merítés. A leglazább chilltől a legkeményebb veretésig ezen a fesztiválon mindent megtalálsz, ami ínyedre való lehet. Szóval itt a helyed!


Még nem küldtek hozzászólást
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be.

Még nem értékelték