Sopron On-line
Navigáció
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Keress minket facebookon
ukandroll

volt

balatonsound

efott

vasmarock

alteraba

fezen

sziget

strandfesztivál

campus

MTI

B.my.Lake
B.my.LakeHa augusztus 24 és 27 között nem a Strand fesztiválon vagy, akkor a szomszédos B.my.Lake-en a helyed. Vagy akár egyszerre mind a kettőn. És ezt a lehető legjobb értelemben mondom. Nagy nevek, nagy színpadok, hatalmas emberáradat. Ezzel a kellemesen
megalomán (és amúgy kiváló) atmoszférával szemben, a B.my.Lake egy sokkal exkluzívabb élményt nyújt. A fesztivált legelőször 2013-ban rendezték meg Balatonvilágoson, ahonnan 2015-ben költözött át Zamárdiba. A legelső alkalommal is a minőség, az igényesség és az exkluzivitás állt a fesztivál középpontjában.

Ez a fesztivál ugyanis azoknak szól, akik nemcsak buliznak és isznak az elektronikus zenére. A B.my.Lake-en nem fogsz rádióslágerekre csörögni. És ez a nagy szerencséd! Egy fesztiválon a klubvilág legnagyobbjai. Jól olvasod! Az itt zenélők nagy része nem kommersz fesztiválzenész! A B.my.Lake abban a filozófiában fogant, hogy igenis lehet sikeres fesztivált csinálni igazán nagy, populáris nevek kihagyásával is. Augusztus 24-től kezdődik a negyedik B.my.Lake! A sikert az is jelzi, hogy évről évre egyre nagyobb nevek is megjelennek, de nem ám a rádiók által rongyosra játszott slágergyárasok közül.

A fesztivál exkluzivitása abban rejlik, hogy idén is az elektronikus világ legigényesebb zenéit pörgető nevekre bulizhatunk. Örömmel konstatáltuk, hogy a magyar lemezlovasok közül idén is a lehető legjobb a merítés. A leglazább chilltől a legkeményebb veretésig ezen a fesztiválon mindent megtalálsz, ami ínyedre való lehet. Szóval itt a helyed!


Még nem küldtek hozzászólást
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be.

Még nem értékelték